ponedeljek, 7. marec 2022

Pa ja ne bomo verjeli TEMU!!!!????!!!!

Kaj mi pa misli vse govorijo! Prav tečne so že. Zlajnane! Pa ne kje, da vsemu verjamem! Pa ne kje, da zaupam temu kolesju neskončnega mletja neumnosti! Uspeh je, če se jih sploh zavedam!

Skozi mi nekaj dramatizirajo in delajo stvari najslabše. Še če bi rekla, da sem zavita v vato in mi je prijetno in udobno, bi kaj našle! Malo jih imam dovolj! No! Dovolj jih imam! Da bi te neumnosti vodile moje življenje! Kar naenkrat me oblije strah, tesnobnost, nervoza, nelagodje, otožnost, samo zato, ker sem verjela in zaupala neki naključni misli, ki je šla mimo mene brez filtra in mi zdaj kroji življenje. No najprej dan. Ali najprej razpoloženje v dnevu! Kakšna svinjarija!

Predstavljam si mušico, kako mi preletava okoli glave! Moje misli pa naredijo tako dramo iz tega, kot da grozi konec sveta! Vse slabo mi tako povečajo s povečevalnim steklom, da je videti grozljivo! Kot da me na pada vesoljska ladja iz sovražnega planeta, ko pa je v resnici mušica! Če ne ozaveščam sproti misli, še kje vse to verjamem!

Vem, da je v mojem svetu več dobrega kot slabega!

Vem, da si ustvarjam čudovito življenje, ki mi je zares všeč!

Vem, da ljubim ta dan!

Vem, da se dobro počutim v svoji koži.

Zaupam, da je vse dobro.

Moje misli, če sploh so moje, pa kar meljejo nekaj po svoje. Ampak zato še mi jih ni treba poslušati, ali jim verjeti, ali jim zaupati. Samo neumno klepetanje je, ki me želi spraviti v dramo ali v nižje vibracije. Zato se jim samo smejim. Ozaveščam jih in spregledam skozi njih. V resnici nimajo kaj pametnega ali resničnega povedati. Kajti resnično se občuti dobro. Je v harmoniji z mojim srcem. To se občuti fantastično!

Ati je vedno govoril: »Če nimaš kaj pametnega povedati, bodi raje tiho.«

Če že svojih (ali vsiljenih tujih) misli ne morem utišati, pa jih vsaj ne jemljem resno. Jaz vozim in sedim za volanom, ne moje misli. Usmerjam jih v zaželeno smer. Izbiram več in več sreče. (Pa ja ne bom verjela vsemu!?! Dvom je dober! Občutek, da nekaj ni vredu, je dober! Zato, ker nekaj ni vredu! Zato, ker nekaj smrdi!!! Naj se resnica razkrije! Zdaj!!!)

Kaj od misli, ki jih mislimo, je sploh res?! Danes se zavedajmo čim več misli. So sploh naše? Nam služijo?! Čas je, da jim spakiramo kovček in jih odslovimo. Tu niso več dobrodošle. Čas je, da ta plevel izpulimo s koreninami in nasadimo vrt poln dišečih in opojnih barvitih vrtnic. Močni kreatorji smo! Ne sprejemajmo več plevela – sranja v naš čudovit vrt! Vredni smo boljšega! Imamo svobodno voljo! Negujmo vrtnice našega srca, da polno zacvetijo!

Lel srčkan nagajivo pristen dišeč blažen ljubek srčen dan!



🌷 P.S.: Vredni smo dobrega življenja! Zdaj to ustvarjajmo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar