petek, 11. marec 2022

Tvoja energija je pomembna!!!

Zdaj je čas proslavljanja! Kaj sem si vedno želela narediti, pa sem odlašala?! Zdaj je čas, da dam to za prioriteto! Zdaj je čas, da se zavedam in uresničujem svoje želje. Male in velike! Vse, kar je v moji moči, da se počutim dobro!

Čas je, da Ljubezen -Luč začne zmagovati! Kako naj zmaguje, če jaz najprej nisem srečna! Kako naj širim Ljubezen, če je najprej ne prebudim v svojem srcu!?

Zato je tako pomembno izbirati srečo! Ustvarjam si najbolj praznično in čudovito in domače vzdušje, kar lahko!

Zdaj je čas, da živim najboljše, kar lahko!

Zdaj je čas – bolj kot kdaj koli – da namenim prav čas za iskanje kreativnih poti dviganja vibracije!

Ne dajem svoje energije neumnostim, ki nam jih želijo vsiliti! Ne dajem svoje energije ustvarjanju še večjega kaosa! Ne dam niti pikico energije temu sranju!!! Ne dam!

Moja energija je moja! Želim jo usmeriti v srečo, ljube, ustvarjalnost, čudovit udoben dom, pristnost!!! To pa lahko dobi mojo energijo! Temu pa jo z veseljem namenjam! Bolj kot usmerjam svojo energijo, bolj raste!

Zdaj se odklapljam od vseh programov, naročnin, pranja možganov, obsevanja, mikro-valovanja… in ostalih neumnosti, ki niso Ljubezen!

Vse, kar je Ljubezen, dobrodošlo v mojem svetu! Vrata so ti na strežaj odprta! Vse ostalo pa adijo! Ni več prostora v mojem srcu, domu ali telesu, možganih! Nikjer! Ne dajem ti več moči nad mano! Odidi! Zdaj! Moj dom, telo, srce, možgani, duša so domovanje Ljubezni! Za vse ostalo je zaklenjeno in ni dobrodošlo!

Zdaj pa dajem energijo lepemu, harmoniji, miru, ljubezni, radosti, sreči, pristnosti, prijateljstvu, toplini, ustvarjalnosti, blaginji, hvaležnosti, sočutju, domačnosti. To so moje energije v katerih se počutim fantastično! In seveda dajem prednost zabavnosti in lahkotnosti! Zdaj je dan veselja, radosti in smeha! To izbiram!

Kam namenjaš svojo energijo? Čemu namenjaš pozornost? Pa si res želiš tega še več v svojem življenju?! Če da, potem se definitivno še bolj osredotoči na to! Če ne, pa preusmeri svoj tok misli! Izbiraj s srcem!

Ljubek srečen igriv radosten poln zabaven jasen vesel razigran mavričen zlat bleščeč dan!



🌷 P.S.: Tvoja izbira je pomembna! Tvoja energija je pomembna. Kam jo usmerjaš? K belim ali črnim?! K strahu ali Ljubezni! Samo ti dve možnosti sta! Upam, da izbiraš Ljubezen!!! Prispevaj k Ljubezni!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar