sreda, 9. marec 2022

Življenje je lepo!

Zdaj je čas ustvarjanja nečesa novega. Zame pa je vsaj poslavljanje od starega! Kako dobro se občuti zavreči stvari, ki jih več ne nosim. Kako dobro se občuti sprazniti predal in pustiti samo to, kar res potrebujem in mi je všeč!

Rada imam to poenostavljanje.

Pri vsem.

Rada imam enostavne rešitve.

Zanimivo pa mi je bilo pisati o prepričanjih. Kako se prepojijo v moje dneve, da nisem niti vedela! Potem pa je tako osvobajajoče, ko jih preoblikujem. Razsvetli me! Potem komaj imam pravi pogled!

Nikoli nisem bila napačna. Nikoli nisem bila ne dovolj!

Vedno sem bila dovolj. Vedno sem bila čisto celovita oseba!

To je pa bilo tako osvobajajoče spoznanje!

Moja milina, nežnost, sočutje, prijaznost, tihost, čuječnost, lahkotnost so bili vedno moji darovi! Ne šibke točke! Nič ni bilo z mano narobe, če se nisem mogla prilagoditi brezčutnemu, avtoritativnemu, hladnemu, zlobnemu, neosebnemu, brezsrčnemu sistemu! Ta sistem ni bil (in še vedno ni) zame. Moja srčnost je vedno želela več od samo dela, službe, prihodkov. Meni je mar! Meni je mar, kako se ljudje počutijo, da je vse pošteno in opravljeno s srcem. Rada sem predana temu, kar delam. Meni je zares mar!

Zdaj odpuščam vsem, ki so želeli od mene, da sem nekaj, kar nisem. Zdaj odpuščam sebi, da sem se po najboljših močeh trudila, da bi spadala v ta sistem. Zdaj odpuščam šoli, vzgoji, staršem, prednikom, družbi, medijem, sorodnikom, bivšim partnerjem, prijateljicam in vsem drugim, ker so me učili biti nemoteč vodljiv poslušen del sistema. Zdaj pa se tega osvobajam. Poslušam bolj svoje srce kot vse: moram in res moram in to bi zares bilo dobro zate in to pa čisto zares moraš!

Moje srce je moj vodnik. Moja srčnost je moja vrlina – to je moja moč! Ustvarjam si svet, v katerem se počutim odlično! Vse poteka z lahkoto in radostjo. Vse je moja radostna rast.

Zdaj poenostavljam. Če ni v harmoniji z mojim srcem, mi ni treba nič. Pristnost šteje. Sreča šteje. Mislim, da je trpljenje, mučenje, trud, zagrenjenost, vztrajanje, potiskanje, pritiskanje, izsiljevanje, siljenje, zdržanje še malo, potrpljenje in vse te ostale neumnosti – zares precenjeno! Vedno izberem srečo nad vsem tem! Vedno izberem srečo raje, kot vse te neumnosti!

Super, da sem svobodno bitje, da lahko izbiram s svojim srcem! To je moja moč!

Danes poenostavljam še bolj! Ali je __________ v harmoniji z mojim srcem? Če ni, gladko preskočim. Če pa je, se posvetim temu z vsem svojim srcem. Ljubim z vsem srcem!

Danes izbiram, da je čudovit dan!

Kaj pa ti izbiraš? Dobro veš, da si svobodno bitje! Se še moraš malo mučiti in trpeti, da si pripravljen-a izbrati srečo?!? Zakaj!!!???!!!

Lahko smo srečni, ne glede na vse!

Izbira pa je vedno tvoja!

Ljubek srečen nagajivo lep dan poln smeha in radosti in iskric v očeh!



🌷 P.S.: Želim ti, da bi zares užival-a in užil-a ta dan na polno! To je tvoj dan! Razcveti se! Poenostavi. Pomembne stvari so preproste! Močni kreatorji smo! Osredotoči se! Življenje je lepo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar