torek, 26. oktober 2021

Ustvarjajmo kaj ljubšega!

 Samo nekaj! Zdaj pa dovolj jokcanja! Vem, da sem ugajala drugim in se nisem postavila zase, ker mi je bilo to lažje. Malo sem jamrala, sitnarila in se pritoževala, samo, da ne bi rabila prevzeti odgovornosti, da bi res kaj naredila, da bi izboljšala situacijo!

Nihče drug ni nič kriv. Bila sem v vlogah, ker sem jih izbirala.

Zdaj pa je čisto isto!

Lahko se izgovarjam na kogarkoli, če mi ni kaj za narediti. Lahko sem v vlogi žrtve, kaj so mi naredili, kaj mi delajo in kaj še mi bodo delali. Spet, samo, da ne bi rabila kaj spremeniti.

Kako bedno in lahko se je pritoževati! Kako smo potem še gledani s pomilovanjem in pogledom »uboga ti« dobim toliko zadoščenja, da mi pa res potem nič ni treba spremeniti.

Pa me ne podpirajo!

Pa me ne razumejo!

Pa me ne sprejemajo!

Pa kaj!!!!

Vse so samo izgovori, da ne živim svojega najboljšega življenja, kar bi ga lahko. potem bi to pomenilo, da bi se izpostavljala, da bi bila zares videna, da bi zares bila nenehno v situacijah, ki so mi čisto nepoznane. To pa je tako strašljivo! Lažje se je pritoževati doma s kavča! Lažje se je oklepati starih ran, kot jih pozdraviti!

Kako dobro je biti skozi ranjen! Ne rabim se postavljati zase! Ne rabim sijati! Ne rabim se potruditi zase in kaj spremeniti! Ne rabim stopiti naprej! Stare rane so dobre. Sploh odprte. Če bi se slučajno želele pozdraviti in zaceliti, jih še malo podrezam, da se spet razbolijo. Tako sem navezana na preteklost in bolečino!

Priznam. Dala bom papirje za razvezo naprej. Pripravljena sem. nočem več živeti v tej bedi navezanosti na trpljenje, bolečine, prizadetosti.

To se je zgodilo. Super. Zdaj pa to spuščam. Ne definira me več. Lahko spustim. Lahko dopustim, da se stare rane pozdravijo. Lahko zaključim vse bolečine. Lahko si dovolim zdravljenje. Ne vem še točno kako, ampak sem pripravljena. Dovolim si, da se navezanost na preteklost razrahlja. Pripravljena sem stopiti naprej. Pripravljena sem zares živeti.

Karkoli pride na površje, samo dovolim, da odide. Samo spustim. Ne potegne me več vrtinec bolečine vase. Ne bo se več hranil z mojimi bolečinami. Mimo so. Zdaj ustvarjam prihodnost kot si jo želim. Ljubeče. V tem trenutku.

Ljubek srečen srčkan razigran vesel jasen živahen blažen nagajiv srčen dan!




🌷 P.S.: Vredna-vreden si, da si cel-a in pozdravljen-a. Vredna-vreden si, da si to, kdo si! Nisi tvoja preteklost. Nisi stare bolečine. Zdaj to odslovimo in se sprostimo v srečno življenje. Zdaj. Spustimo bolečo preteklost, ustvarjajmo kaj drugačnega (ljubšega).

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ljubi bolj (tudi sebe)! ... https://youtu.be/ivEodtPz2W8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni valjak - Vrijeme ljubavi / Kada me dotakne ... https://youtu.be/Ge0wbxW4uGg

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar