četrtek, 28. oktober 2021

Življenje izvabila pristnost iz tvojega srca!!!


Življenje je čista radost. Če tako izberem. Je pa lažje biti v varnem zavetju doma, kot to izvajati v praksi. Zato pa vadim!

Zaupam, da mi je šlo danes boljše kot včeraj. Zaupam, da sem vedno boljša v pristnosti. Zaupam, da sem lahko sijoča in dobrodošla vseeno.

Srečna sem in se veselim jutrišnjega dne. Komaj čakam, da se mi spet uresničijo sanje. Uživam življenje in postajam bogata, kot bi rekel Boris Vene.

Lepo je biti jaz. Samo malo bolj še moram vaditi z pravimi ljudmi. Doma je tako enostavno. Ampak zaupam, da bo vedno bolj enostavno tudi v zunanjem svetu. Lahko se imam super in se zabavam.

Lahko sem srečna vseeno! Lahko opravljam svojo nalogo, kot da je najpomembnejša na svetu in kot da je moje poslanstvo. Če sem v določeni situaciji, je moje poslanstvo tam biti z vsem srcem!

Lepo mi je biti jaz – jaz. Končno lahko odprem srce in pokažem svoje prave barve. To je pravo razkošje in to je moja legenda!

Si kaj pristen-pristna?! Vnašaš ščepec sebe v vse stvari?! Čas je, da si čisto pristen-pristna. Potem je življenje veliko bolj čarobno! Zares!

Ljubek srečen igriv blagoslovljen radosten nagajiv srečen živahen lahkoten dan!



🌷 P.S.: Polnost življenja je pravo zadovoljstvo. Rada se imam in se ljubim! Kaj pa ti?! Sprejmi se danes in spoznaj svojo čudovitost in čarobnost! Lahko si to, kdo si! Življenje to prav želi od tebe!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ljubi bolj (tudi sebe)! ... https://youtu.be/ivEodtPz2W8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Kada me dotakne ... https://youtu.be/R2R1EIJAviI

 ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar