nedelja, 24. oktober 2021

SKUPNA radostna rast!

 Samo nekaj! Danes pojem slavo vsem bivšim partnerjem! Saj ne, da jih je veliko! No, pa če tudi bi jih bilo! Kako sem hvaležna, da so bivši! Danes praznujem to!

Veliko časa sem se spraševala, če sem naredila prav, da sem odšla iz razmerja. Sploh, ker sva imela otroka skupaj. Še ga imava. In še vedno je čudovit oče najinemu otroku!

Ampak sem tako srečna, da ne rabim več prenašati njegovih muh kot partnerica. Prav srečna sem! koliko energije sem potrošila za čisto brezveze, ko sem želela, da bi si ustvarila bližino. Sveti prostor v partnerstvu. Pa je bil preveč trmast in še vedno je. še zdaj bi izgubljala čas, če bi bila v tem odnosu.

Vem, da se sliši kruto. Ampak zdaj ima sin vsaj srečno mamo in očeta, čeprav sva narazen. Super se razumeva kot starša in sva še vedno prijatelja. Ampak kot partner pa ni bil pravi.

Ne bom se šla teh neumnosti, da spreminjam karmo, če ostanem in se dvigne in to spremeni ves odnos. Včasih pač ne gre. Zakaj bi učila svinjo peti. Jaz bi se mučila in svinja tudi. Ne gre. Pa še kako sem poskušala!

Včasih so odnosi, ki jim  rok trajanja poteče. Prav je tako! Zakaj bi trpela v odnosu?! To bi naj bilo zavetje ljubezni. Ljubezen pa ne boli. Ljubezen se občuti fantastično! V ljubezni prevladuje radostna rast – skupaj!

(Pa še to! Vsem, ki se mi pritožujejo zaradi partnerja. Sami so si ga izbrali. Niso ga dobili v preddogovrjeni poroki ali so jim ga kupili starši. Zato se mi niti malo ne smilijo. Bodi odgovoren-odgovorna in se pogovori z njim in pogumna-pogumen, da izstopiš, če se ne da nič rešiti.)

Res pa je, da sem imela čisto drugačna merila v dvajsetih za partnerja, kot jih imam zdaj.

Niti malo se ne počutim krivo, ker sva končala odnos, tudi, če sva bila starša. Niti malo me ni sram. Vem, da sem naredila vse, kar sem zmogla in vedela, da bi uspelo. Pa ni. Ene rastline pač niso trajnice! Ali pa se posušijo! Ne moreš jih oživeti! Zato sem neskončno hvaležna svojim bivšim partnerjem, da so bivši! Tako z veseljem so mi pokazali, kaj pa si ne želim in me razsvetlili, kaj pa si želim! Hvala vam, res!

Ustvarjaj si čudovit odnos z ljubim. Vsak daje sto odstotkov, kot bi rekel dr. Phil. Cenita drug drugega. Jaz pa vem, da sem raje sama zdrava, kot bolna v odnosu. Ampak zaupam, da me pravi partner že išče. Zaupam, da se vse zgodi ob točno pravem času. Vmes pa sem vseeno srečna.

Ljubek srečen igriv ljubeč cartan dan!



🌷 P.S.: Izbiraj več in več sreče. Bodi pristen-pristna. To je tvoje največje darilo vesolju! To je tvoje poslanstvo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ljubi bolj (tudi sebe)! ... https://youtu.be/ivEodtPz2W8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mi2 - Moja teta Estera ... https://youtu.be/6ZMyP6E4xrc

 ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar