sobota, 30. oktober 2021

Sij v svojih najlepših mavričnih barvah!


 Cenim, da sem to, kdo sem. bolj in bolj sijem! Danes je moja odločitev, da je vso vesolje prijazno do mene. Vse se odvija v moje najvišje dobro. Zaupam v to! Zaupam tudi v srečne konce. Zaupam, da dobro vedno zmaga. Tako je tudi zdaj!

Zato se lahko sprostim in se zabavam! Zato lahko uživam! Zato sem lahko še bolj pristna! Moja ljubezen je moje bogastvo! Moja srčnost je moje bogastvo, zato zdaj dovoljujem, da vse to sije skozi mene. Živim v svojih najlepših mavričnih barvah!

Sijem v svojih najlepših mavričnih barvah!

Zaupam, da sem že bila ustvarjena kot čudovita. Zdaj pa to tudi zares sem. dovolim si biti. Ne dovolim, da neke drobne skrbi, sitnosti zatemnijo mojo luč! Naj sije ljubezen! Danes še to bolj negujem! Danes sprejemam vsa vabila za srečo! Danes sem čista radost in sreča in igrivost! Lahko sem to, kdo sem. lahko sem življenje samo. Lahko samo dopuščam, da se pretaka skozi mene in sije v vsem svojem sijaju. Jaz pa sem nemoteča s tem, ko odstranjam tančice strahu in skrčenosti! Danes odgrinjam zavese soncu! Naj sije še bolj močno! Zdaj!

Ljubek srečen igriv fantastične nagajiv sproščen blažen jasen vsesal srčkan dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo in se čisto sprosti v to kdo si – si čista Ljubezen! Uživaj na polne!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Neguj Sijaj! ... https://youtu.be/P7ogOFMHjg8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Perfect ... https://youtu.be/2Vv-BfVoq4g

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar