sobota, 23. oktober 2021

Ogromno spodbude za pristnost!

Kaj ste opazili, da pridnost več ne pomaga?! Ne glede, kako se trudim, ne morem zadovoljiti vseh! Pa tako sem se trudila na vse moči! Vedno še je nekaj! Potem pa sem jaz nesrečna na poti tja in drugi, ker ni takih rezultatov, kot so jih imeli v misli.

Dovolj imam.

Raje sem čudna. Raje sem nesprejeta. Raje sem slaba. Raje sem drugačna. Raje sem neprilagojena.

Seveda to boli. Tako sem se trudila ugajati. Predvsem staršem, potem partnerju, potem še otrokom in seveda še tu ne smem pozabiti sestre in sorodnikov. Želela sem biti pridna punčka. In sem bila! Dokler sploh nisem več prepoznala, kdo sem. Bilo je preveč boleče zatajevati pristne dele sebe. Bilo pa je tudi čisto neučinkovito. Vsi smo trpeli.

Daleč smo že prišli, če mi voščijo, da naj se mi uresničijo vse moje želje, ker njihove tako niso prave!

Kako sem se želela prilagajati! Kako sem želela biti sprejeta! Mami! Očetu! Šefu! Sestri! Čista norišnica! Zatajevala sem sebe! Mislila sem, da moram biti nekdo drug, da sem vredna sprejemanja, ljubezni in videnosti!

Zapravila sem vse te čarobne trenutke, ko bi lahko bila samo jaz. Pametni ljudje, ki bi opazili mojo srčnost in inteligenco, pa bi se isto našli! Imajo me radi, ker sem. ljubijo me, ker sem. Sprejemajo in vidijo me, samo, ker sem.

Zato mi je zdaj še bolj pomembno, da sem pristna! Ampak kako bi to zares lahko spremenila in se sprejela, kot sem, če ne bi dala skozi vsega tega »zanimivega« učnega procesa! Zdaj sem pa zares po letih »zanimivega šolanja« in veliko »zanimivih situacijah« res prepričana, da je pristnost in sledenje svojemu srcu edina prava pot – zame! Hvaležna sem, da smo lekcije dobro utrdili!

Kaj pa je tvoje poslanstvo? Kaj pa je tvoj namen?! Izbiraj več sreče. In zaupaj, da so vsi problemi in »zanimive situacije« največje darilo, da živiš svoje poslanstvo! So spodbuda, da si pa res  ti – kot ti! Izbiraj več sreče!

Ljubek pristen igriv radosten nagajiv hvaležen milosten blagoslovljen nagajiv živahen kreativen dan!



 🌷 P.S.: Sprejmi v svoje srce vse dele sebe, da si vredna-vreden le najboljšega – že zdaj! Ni se ti treba spreminjati, lahko pa se širiš – če želiš!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ljubi bolj (tudi sebe)! ... https://youtu.be/ivEodtPz2W8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Dodirni mi koljena ... https://youtu.be/9MDY-Qj4TG4

 ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar