ponedeljek, 18. oktober 2021

Srčnost je tvoja največja moč!!!

 Danes ni pogum boj in trpljenje in mučenje in besnenje. Danes je pogum ostajanje v srcu! danes je pogum pristnost.

Kdo si v resnici?!

Čista ljubezen.

Si upaš biti tako pogumna-pogumen – predrzna-predrzen – da ostajaš v srcu?! kaj pa celo tako zelo pogumen-pogumna, da izbiraš še več sreče!!?!

Kaj pa celo tako drzna-drzen, da si upaš odpreti svoje srce in ga poslušati!!

Danes je resnično pogum to, da sem pristna.

Seveda je lahko slediti malo tako – malo tako in se prilagajati in žonglirati in biti malo po malo ritoliznica. Ampak pristnost! To pa zahteva jajca! Deset jajc! Povedati – kar želim povedati. Sem – kjer želim biti. Delati – kar želim delati! To pa ni kar tako! Verjemite, upirali se bodo na vse mogoče načine. Žalili vas bodo, bili bodo cinični, dajali vas bodo v nič. Ampak nič od tega ni pomembno! Samo smejem se takim poskusom vpreženja v »normalno« (beri nesrečnost, ali vsaj vsesplošno dramo in zagrenjenost, črednost).

Dovolj mi je bilo! Trpela sem jaz, še bolj pa so trpeli drugi, ker nikoli nisem naredila zares tako, kot so želeli – ne glede – kako zelo sem se trudila ugajati. Vsak je odgovoren za svojo srečo. Vsak. Tudi jaz. Zato se odločam za pristnost! Danes sem pogumna! Danes sem izraz čiste Ljubezni srca! To je moja svobodna volja in pravica!

Danes stopam še bolj odločno na svojo srčno pot. Kaj pa ti?! Kaj izbiraš danes?!

Ljubek srčen srečen bogati igriv vesel radosten nagajiv zabaven drzen žametno mehak dan!



🌷 P.S.: Srčnost je tvoja moč! Srčnost je tvoja največja vrlina! Bodi bolj in bolj v srcu! to je tvoja največja moč in prednost!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Maroon 5 - Sugar ... https://youtu.be/09R8_2nJtjg

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar