četrtek, 21. oktober 2021

Ne laži si, da se ne da!!!

 Kaj ni zanimivo, da se tudi sama dajem v škatle. Po navadi v premajhno! Potem pa verjamem v to škatlasto obliko, da mi pristoji. Kaj če bi danes bila tako predrzna in bi izstopila iz škatle? Ali iz škatel vseh vrst! Vseeno, kdo mi jih je izdelal in kakšne velikosti so. Dovolj je omejevanja.

Dovolj je igranja vlog, ki sem se jih naučila igrati kot otrok. Bila sem zdravnica, kuharica, mama, ata, otrok. Vse. Vse sem preizkusila. In očitno, da so se nekatere kar obdržale, ker še jih zdaj igram. Ampak dovolj je bilo!

Zdaj je čas za pristnost! Zdaj je čas za igrivost! Zdaj je čas, da zares začnem živeti.

Kdo sem v resnici?! Ne morem vedeti, če sledove in namige iščem v preteklosti. to je že mimo! Zdaj je čas, da stopim v prihodnost, kot si jo želim!

Danes zaupam, da želim hraniti radost v sebi! Želim poudarjati dobro in lepo in sijoče. Danes si samo želim sijati v svojih pristnih barvah! Danes izbiram malo več sreče!

Opusti vse vloge, ki si si jih dodelil-a!! danes je dan za vnašanje več pristnosti v vsakdanje aktivnosti. Nič ni več čakanja! Zdaj je tvoj čas! to je znak! To je znamenje, ki si ga čakal-a!

Ljubek srečen igriv radosten živahen kreativen lahkoten blagoslovljen prijazen srčkan srčen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsako vabilo za srečo. Vnašaj v vse svojo pristnost. Čarobnost je vse okoli! Zdaj! Čudovit-a si! Zaupaj v svoje sanje! Zaupaj vase! Zaupaj svojemu srcu! zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar