nedelja, 30. maj 2021

Srčnost je tvoja moč!

  Hej moja draga, moj dragi?

Kako kaj tvoje srce?

Vem, da ga je tako lahko zapreti. Zaradi vseh »zanimivih situacij«, ki smo jih dali skozi. Ampak potem sem jaz na slabšem, saj s tem zapiram možnost ljubezni in sijaju in lepoti, da vstopi.

Kaj če bi danes zaupala, da sem močna dovolj, da lahko prenesem tudi bolečino in potem pridem še močnejša na drugi strani ven? Kaj če bi danes zaupala, da je vredno odpreti svoje srce, že samo zato, ker je ljubezen tako nekaj čarobnega. Samo zato se je vredno malo bolj odpreti svetlobi in sijaju in ljubezni.

Ne jemljimo sranja od drugih na sebe in zapirajmo srca! To je naša največja moč! Naša srčnost! Zato odprimo svoje srce novim možnostim. Odprimo srce novi ljubezni. Odprimo srce svetlobi. Napolnimo se z lučjo in svetlečimi radostmi! Tega smo vredni. Zdaj pa to živimo!

Ljubek svetlikajoč srčen srečen sijoč dan!



 🌷 P.S.: Sprejmi vabila za radost! Čudovita si! Čudovit si!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ❤️  Pretočnost božanskega! ... https://youtu.be/KXiiBy0ZRRk

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Let's Misbehave - Richard Herfeld With Vince Giordano And The Nighthawks ... https://youtu.be/RRNQ50kuwk8

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar