petek, 4. junij 2021

Ampak skupaj! Uh, to pa je ja čista čarobnost!!!

   

Hej moja draga, moj dragi!

Saj vem.

Lahko bi napisala, hej moj dragi, moja draga! Saj vendar cenimo moške! Seveda je vse odraz notranjosti. Danes je dan, da pomirimo medsebojno vojno in raje ustvarjamo skupen svet! Skupaj prav lepo delujemo! Prav ljubko je mešanje naših energij! Dopolnjujemo se! Zakaj si danes ne bi soustvarjali čudovitega planeta?!

Danes cenimo žensko in moško energijo! Ampak skupaj! Uh, to pa je ja čista čarobnost! Danes odprimo srce tej Ljubezni in soustvarjanju raja na zemlji. Nihče ne rabi biti izgnan! Tu smo zato, da raj na zemlji ustvarjamo in postaja bolj in bolj resničen – za vse nas!

Danes sprejemajmo blaženost, ki je za nas! Danes se potopimo v njo kot v topel neprestan vrelec tople vode. Objema nas s toplino! Danes milina prežema ves naš svet! Zdaj ji dopustimo in sprejmimo vsa vabila za srečo!

Lepo je, ko soustvarjajmo čarobnost.

Ljubek sijoč pristen igriv nagajiv strasten srečen poln mavrice in bleščic in sijaja dan!



 🌷 P.S.: Sprejmi v srce dragocenost Ljubezni. Vredna – vreden si je! Zdaj! Čutiš to čarobnost, ko ti preplavlja vso tvojo bit na vseh nivojih! Zdaj ji dovoli cveteti!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ✨ Tapkanje v torek 💛 Čiščenje strupov! Tapkanje z Brad-om Yates ... https://youtu.be/ugfBUxG1Xvs

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - Dancing In the Dark ... https://youtu.be/129kuDCQtHs

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar