sobota, 5. junij 2021

Srčnost je najvišja vrednota sploh!!!

 

 Si kaj srečna? Si kaj srečen?

Ljubim življenje bolj in bolj! Vse pa je povezano s tem, da si dovoljujem biti to, kdo sem – bolj in bolj.

Včasih sem se počutila tako ujeto v ves sistem, kaj moram biti in kaj je normalno in zaželeno in primerno in sploh čredno, da si nisem niti upala pomisliti, da bi bila pristna. Klesala sem se v to umetno podobo, ki pa me je vedno bolj utesnjevala! To nisem jaz! Tak kalup je postajal tako ozek in utesnjujoč, da že skoraj dihati nisem mogla! Postajal je prav boleč v vseh nivojih!

Samo tako, da sem občutila to omejevanje in stiskanje na vseh področjih, sem se lahko osvobodila! Pa to ja ni moje! Pa to ja ne rabim biti! Nič ne rabim biti! Samo moja duša in moja srčna pot sta pomembni! To je moje poslanstvo! To je moja legenda! Izbiranje več in več sreče! Ne pa bolj in bolj se omejevati in biti trda in stroga in ozkogleda in brezsrčna! Dobrota in toplina srca sta vrlini! Srčnost je najvišja vrednota sploh! Kako nam sistem obrne prioritete, samo da bi bili ubogljivi delavci sistema. Nadomestljive matice. Ne preveč zdravi, ne preveč srečni in niti malo samostojni. Dovolj je bilo tega! Srkajo nam energijo! Dovolj je bilo modernega suženjstva! Tukaj smo, da bi izrazili našo unikatnost! Naša unikatnost je dragocena in lepa.

Danes samo bodi, kdo si! Tak-a si najlepša! Zasij!

Ljubek srečen sijoč dan!




 🌷 P.S.: Danes izberi malo več sreče zase. Zaslužiš si biti zvezda svojega življenja! Zdaj pa le sij najsvetlejše, kar lahko! Čudovit-a si!

  💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️ ✨ Tapkanje v torek 💛 Čiščenje strupov! Tapkanje z Brad-om Yates ... https://youtu.be/ugfBUxG1Xvs

  🎸 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ...  Bruce Springsteen - Human Touch ... https://youtu.be/85cNRQo1m3A

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar