petek, 22. december 2023

ŽIVLJENJE JE IZJEMNO!!!

Življenje je prekrasno in je res izjemno! Vse se kar vrsti skupaj, samo prepustila sem se Ljubezni – Bogu! To pa je akcija, ki presega ves moj fizičen trud! To pa sem zdaj tako naelektrena, da se name kar lepi vse dobro! Seveda! Sprejmem odprtih rok! Vse je Božansko dobro in vse je jasnost. Vse je polnost življenja in kreiranje raja! Zdaj! Ni več časa za odlašanje! Zdaj je ta čudovit trenutek, kjer imam vso moč! To je moje življenje in to je moja pustolovščina!

Zdaj mi je golob prišel povedati o miru in kako je dragoceno, da ga imam v srcu, kajti samo to lahko dajem naprej, kar je v meni. Prišel mi je povedati o svobodi! Samo razprem krila in letim! Samo odprem roke in prejmem! Samo odprem srce in se name lepi vse dobro! Saj ne rabim vedeti, kaj bo, kar zaupam, da je če dano v Božji milosti, je dobro. Tako tudi je!

Zdaj pa se prepustim sončnim žarkom, da me nežno poljubljajo z lepim vremenom in vsa drevesa okoli mene so obsijana. Sonce nam toliko daje, svetlobo. Nežnost. Moč ognja. Uravnovešenost. Presvetli vsak naš kotiček, ki še potrebuje Ljubezen. Danes si dovoljujem očistiti svoje srce in dovolim, da je presvetljena vsaka moja zamera ali obžalovanje. Kot bi rekli Kassandra – Susan Ashley, da pride na dan ali plano samo zato, da bi vse to spustila in ozdravila.

Občutim neznansko svobodo in mir v sebi. Občutim radost in veselje. Občutim praznovanje vsakega trenutka. Zdaj je naš čas, da praznujemo našo edinstvenost in pristnost. Danes je praznovanje naše povezanosti z našim srcem, da ga res slišimo, kajti ta povezava je sveta in brezčasna. Vsi jo poznamo, samo da se za trenutek ustavimo. Vdihnemo. Izdihnemo.

Spustim, kar mi več ne služi in ni odraz čiste Ljubezni. Zdaj se pa osredotočam na njo, kajti samo to želim, da raste. Vse je veličina tega trenutka. Najbolj veličastno pa je, da živimo iz srca. Točno zato smo prišli, kajti naše srce je dom Ljubezni. Naše srce je namagneteno za Ljubezen in zlahka odpušča, da lahko ljubi naprej. Ne pomeni pa, da ponavljamo vedno iste in enake napake. Včasih je največja Ljubezen to, da koga spustimo in da gremo sami naprej svojo pot – ponosno, ker smo izbrali sebe. Ne gre za kompromise, ampak za polno življenje iz sebe. Če uživam z nekom v plesu življenja, skupaj soustvarjava radost, če ne pa ne. Nič ni več pod prisililo, s trpljenjem ali igranjem žrtve ali mučenice.

Samo, ko popolnoma sprejmem sebe, lahko popolnoma sprejmem drugo osebo. Včasih ustvarjamo harmonijo, včasih pa je preplet samo na določenih točkah in to je dovolj. Včasih pa se poti razidejo, ker je preveč boleče za našo dušo, da bi še ostali v odnosu, ki ne hrani, ampak samo jemlje. Vse ob svojem času in vse, ko smo zreli za naslednji korak. Vsak ima svoj edinstven čas rasti in napredka. Nismo vsi v zimi ali popolnem razcvetu pomladi. Vsak ima svoj ritem narave, ki nas vodi, kdaj polno cvetimo in kdaj polno počivamo. Zaupaj naravi v sebi.

Življenje je čudovito. Prisluhi mu. Nenehno ti ponavlja, da te ljubi, kot bi rekla Louse L. Hay. Z vsakim vdihom ti daje poljub Ljubezni. Mati Zemlja in oče Nebo sta združena v naših srcih. Mi pa živimo svoje življenje polno izraznosti Ljubezni, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley.

Poslušam danes svoje vodstvo in sem popolnoma predana raju, ki je že v meni in se udejanja skozi mene. Zdaj je čas razcveta in uspevanja.

Življenje je čudovito!

Življenje je čarobno.

Dobro se z dobrim vrača.

Ljubek radosten pristen vesel nagajiv lahkoten blažen jasen živahen zabaven srčkan ustvarjalen dan poln smeha!



🌹P.S.: Življenje je lepo! Zdaj! Poglej, kako se vse dogaja in odvija zate! Namagneti se, za kar si želiš in se osredotoči. Močna si! Zaupaj si!

Ni komentarjev:

Objavite komentar