torek, 19. december 2023

VSI ČUTIMO LJUBEZEN

Danes je popoln dan! Vetrc prijetno pihlja in kmalu bo dež. Vsaj izgleda tako. Zalilo bo vse lepo naravo okoli mene. jaz pa sem že zalila rože v mojem domu. Tako so žejne od poletne sopare. Tudi jaz. Pijem veliko vode, da sem lahko čisto napolnjena.

Od Denise Linn sem prebrala, da če spiješ vodo pred zdravljenjem, lažje sprejmeš vso dobro energijo in vse se hitreje in bolj globoko zdravi. Zdaj bom prav pozorna, da pred meditacijo in pred zdravljenji, ki jih imamo s Suzan, spijem veliko vode. Vsaj en velik kozarec, da se lahko energija bolj pretaka in se bolj dotakne vsakega delčka mene.

Voda je velika zdravilka. Prebrala sem tudi, da vse očisti kot poletna nevihta. Zato je energija tudi v domu po čiščenju tako sveža kot zrak po poletnem nalivu, kot da se da lažje dihati.

Rada pa imam čiščenje telesa, ko se vsa potopim v kad in se odmakam. Namakam. To pa mi je pravi užitek in razvajanje. Danes že kliče dan po dolgi kopeli. Sicer pa, kateri dan ne kliče po dolgi kopeli. Vsak izgovor je dober za kopel in razvajanje sebe ali drugih ali še najboljše, da je vse kar skupaj. tako vsi uživamo polno v družbi drug drugega.

Ljubek pristen lahkoten radosten dan!



Življenje te ljubi, kot bi rekla Louse L. Hay in ona že ve. Pa saj to vsi čutimo, bolj ali manj, če se le ustavimo in vdihnemo vso to Ljubezen, ki je za nas. Tukaj in zdaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar