ponedeljek, 18. december 2023

NARAVNI RITEM

Življenje je čudovito! Vse se prebuja v svetlobo in obožujem to! Presrečna sem! Vse je tako dragoceno in vse je eno z mano in jaz sem eno z vsem. Od vsega in od vsakega seva ljubezen iz z radostjo jo prejemam. Povonjam čudovito vrtnico in jaz sem čudovita vrtnica. Tako je srečna, da lahko cveti samo zame in mi podarja lepoto, ki v meni takoj vzpostavi harmonijo. Ta stik je svet. Podarila mi je najlepše darilo – vso sebe. Presrečna sem. presrečna sem, da jo lahko vonjam in me sladkost njenega vonja vso prevzame. Čutim, da me zdravi.

Čutim, da me mati Zemlja zdravi s tem, da sem samo sredi nje. Samo, da si vzamem čas in prisluhnem njenim šepetom, da pa mi naravno dvigne vibracijo. Samo noge položim na Zemljo in me zdravi z njenim dotikom. Čutim, da se ljubezen pretaka v mene spontano in v trenutku. Kot bi iz mene v trenutku izpuhtelo vse, kar je umetno in naravni ritem je takoj vzpostavljen. Spet živim pristno v skladu s svojo dušo. Moje življenje je tako polno in bogato, da ga naravnost obožujem.

Včeraj sem sedela na klopci z bosimi nogami na Zemlji in brala knjigo o čiščenju energije doma. Drevesa so šelestela v ritmu blagega vetrca. Čarobno je bilo samo sedeti pod krošnjami in uživati v branju. Zelene krošnje so me varovale pred vročino in vetrc me je hladil. Bilo je božansko lepo. To imam rada. Ljubim take trenutke. Za to se splača živeti. To je zdaj moj raj in moja radost.

Ljubek srčkan pristen vesel zabaven radosten jasen kreativen dan!



Danes si kreiRAJ raj! Bodi to, kdo si. Taka si najlepša! Uživaj dragocene trenutke!

Ni komentarjev:

Objavite komentar