nedelja, 17. december 2023

SVETLOBA LJUBEZNI

Življenje je polno presenečenj. Lepih. Čarobnih in polno radosti. Uživam v tem trenutku in uživam v lepotah tega dne. Rada imam svoje življenje, saj mi daje samo to, kar res ljubim. Uživam v miru in tišini prostega dne. Sonce tako lepo pripeka. Roža, gardenija se mi je prvič razcvetela po dolgih letih. Prav opojno diši.

Rada imam svoj svet. Prav obožujem ga. Raj se sestavlja in gradi okoli mene.

Orhideja odpira četrti cvet. Ima bele cvetove, ki se v notranjosti obarvajo temno vijolično-ljubičaste barve. Vse cveti. V mojem svetu vse cveti! Še jaz. Obožujem dan poln lepih presenečenj. Ptički mi veselo pojejo.

Vse bolj cenim sebe in svoje življenje. Vse postaja lažje in bolj prepredeno s svetlobo Ljubezni in radosti. Več kot izbiram Ljubezni in veselja, več mi je življenje sproti kar daje. Bolj ko gojim in nosim v sebi mir, bolj se mir širi okoli mene in na vse okoli mene. Prav seva navzven in je nalezljiv kot svetilni z lučko Ljubezni.

Velikokrat sem bila ne preveč prizanesljiva do sebe. Zdaj pa je toliko lažje, ko odpuščam sebi in ko odpuščam tudi drugim. Skozi moje življenje je zavel prijeten hladen vetrič in ohladil vse v meni, da se je pomirilo in sem se jaz pomirila sama s sabo in s svojo preteklostjo. Življenje je radost. Življenje je raj. Življenje je radodarno s čarobnostjo. Vsak trenutek. Samo, da imam odprto srce in vse te lepote sprejmem vase.

Ljubek srčkan pristen vesel nagajiv dober optimističen dan!



Jasno izbiraj Ljubezen in v tvoje življenju bo vedno več Ljubezni. Zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar