četrtek, 16. maj 2019

Pripravljena sem biti srečna!!!


Kako sem uživala. Samo malo sem skočila na morje. Zato, ker se imam rada. In zato, ker morje vedno koristi. In zato, ker ljubim morje. In zato, ker mi je super biti ob morju. Samo sedim tam. Samo sem tam. Samo uživam tam!

Ljubko mi je samo sedeti ob morju. Poslušati. Samo biti tam. Valovanje je tako nežno. In sonce na koži. Čisto posebno! Rada imam ta užitek! In polnost. In radost tega trenutka. Zdaj.

Vedno imam občutek, da se celim pri morju. Opuščam še bolj staro. Opuščam še bolj vse, kar mi ne služi. Samo opuščam in lahko sem zadovoljna, da sem tukaj kot sem. Vse sem že generalno opustila. Ne obsojam nič v svoji preteklosti. Objemam jo. Lahko pa opustim še malo več. Lahko sem še bolj pristna. Samosvoja.

Lahko se še bolj odprem svoji sreči. Lahko se še bolj čisto odprem svojemu srcu. Pripravljena sem. Pripravljena sem na lepa doživetja. In vse je za kaj lepo. Ampak res! Pripravljena sem uživati. Pripravljena sem za dobro.

Dovolj je bilo trpljenja. Dovolj! Ni mi več za take neumnosti. Zdaj se odpiram sreči! Še bolj se odločam, da bom srečna! Na strežaj ji odpiram vrata! Vse sem! Zdaj!

Ljubek sijoč pristen sončen dan poln ljubezni!

Cmok! Objem!














P.S.: Ah, ali kaj poslušaš svoje srce? Si kaj pristna? Pristen? Kako si kaj povezana / povezan s svojim kompasom, srcem?

Ni komentarjev:

Objavite komentar