torek, 4. januar 2022

Lučka v srcu!!!

 Kaj če bi v sebi prižgali lučko?! Kaj če bi jo negovali?! Kaj ti pomaga?! Kaj ti dvigne tvojega duha?! Kaj je gorivo za tvojo lučko, da sveti še bolj močno?! Danes zakuri veliki ogenj, da ga nič ne bo moglo pogasiti. Danes sij v vseh pogledih polno in veliko in sijoče vse naokoli! Ne siješ za druge. To je tvoj notranji ogenj srca! Tudi živiš ne za druge! Tu si zato, da bi uresničeval-a svoje poslanstvo. Mogoče je pomoč ali navdih drugim! Ampak vedno najprej poskrbiš, da tvoja lučka sveti močno!

Veliko stvari nam želi zastreti našo notranjo luč! Kar grebejo se za našo pozornost in s strahom jim jo dajemo! Potem pa se čudimo, ko nam energija odteka. Danes usmeri svoj tok energije. Danes neguj svojo lučko s svojim sijajem! Bolj kot delaš to, kar ljubiš, bolj sije tvoja luč. Danes sijemo tako močno v svojem srcu, da se nas nobena manipulacija niti ne dotakne. Odbije se kot od sijoče kovine. Ne more, da nam pride do živega! Strah in drugi kaos ostaja zunaj. Mi pa soustvarjamo svet, najprej v svojem srcu, potem širše, ki ga ljubimo.

Danes bodi tako predrzna-predrzen, da zares slediš svojemu sijaju! To je največ, kar lahko narediš za nego svoje notranje lučke srca. Kaj si želiš ustvariti? To delaj danes! Kaj je en izraz ljubezni danes, ki si ga lahko pokloniš?! Naj bo darilo iz srca! Pokloni si svoj čas. pokloni si svojo energijo. Osredotoči jo na svojo srčno pot.

Ljubek srečen jasen igriv radosten smel živahen razigran pristen sijoč srčkan samorogast pisan dan poln pristnih barv mavrice srca!




🌷 P.S.: Bodi pogumna-pogumen! Prisluhni svojemu srcu! Zdaj je tvoj dan! Zdaj je tvoj čas. čudovit-a si! Zares! Sij! Sledi svojemu sijaju. Jospeh Campbell Zares neguj lučko svojega srca! Čudovit-a si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want To Break Free ... https://youtu.be/Z3w5gVM_4y8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar