torek, 17. januar 2023

Ljubosumje kot darilo zavedanja!

Zamislila sem se nad objavo, da je ljubosumje. Bom točno pogledala.

»Ljubosumje nam povzroča, da sovražimo ljudi, namesto, da bi se od njih učili!« Dave Oneegs Aussie chat, deljeno na telegram strani od Susan Ashley

Res je! Lahko se veliko naučimo! Kdaj tudi, kako ne bi radi živeli! Večinoma pa imam občutek, da sem ljubosumna na delčke osebnosti, ki jih občudujem v drugih in še jih nimam prav prebujenih pri sebi. Zato se lahko učim.

Če pa gre za razmerje, pa sem rada kraljica in če je kateri služabnik neposlušen in se ne obnaša primerno, dovolim, da izgine. Hecam se! Res imam rada občutek, da sem najbolj oboževana, ko sem s partnerjem. Ne iz tega, da mi daje nedeljeno pozornost – no saj to tudi – ampak če je že z mano, pa naj bo z mano. Če pa želi drugače, pa naj pove iskreno, saj se vse da urediti, če ne urediti, pa dogovoriti.

Ne želim si biti z nekom, ki si želi koga drugega. Saj je svoboden, naj potem ima koga drugega.

Sem bolj pristaš, da sem iskreno v zvezi in popolnoma noter, da res lahko zaupam, sem čisto razgaljena v vseh pogledih in potem skupaj s partnerjem radostno rasteva. To mi je prava pustolovščina življenja.

Ni mi pa za razdiranje zveze in jo vzpostavljanje nazaj, ker se še nikoli ni dobro končalo. Samo še bolj sem bila opomnjena, zakaj že prvič ni šlo. Zato pustim sebi, da nadaljujem življenje, drugemu pa tudi. To je moja pot. drugi pa lahko delajo, kar želijo in mogoče rabijo te premore vmes, da spoznajo, zakaj se res ljubijo. Ampak čutim, da ni to moja pot.

Danes se poslušaj in zaupaj svojemu srcu. Prisluhni ljubosumju v tebi in se vprašaj, kaj ti govori. Kaj ti želi povedati? Imaš kaj prostora za rast še na katerem področju? Kako se občuti? Sploh se ne počuti krivo zaradi ljubosumja, prinaša ti pomembno sporočilo. Samo prisluhni mu.

Ljubek srečen igriv radosten lahkoten vesel pristen dan!



🌷 P.S.: Življenje je polno smeha in zabave. Torej se vključi v igro in se igraj! Obilo zabave!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar