torek, 26. marec 2024

RESNICA OSVOBAJA

Kaj ni življenje lepo?

Življenje je polno drobnih presenečenj in veselja.

Prav zabavno je!

Ogenj očiščuje in zdaj je čas, da očisti vse, kar je starega in to zažge, da se spremeni v pepel. Ni več pomembno, tako kot ne preteklost. Ne želim več živeti v prihodnosti ali bolj nazaj. Želim živeti v tem trenutku. Zdaj izbiram boljše, kot sem kdaj prej zmogla. Zdaj izbiram boljše, kot sem kdaj prej znala. Za to sem hvaležna preteklosti. To pa je tudi vse. Naučila me je dragocenih lekcij!

Vesela sem, da drugim uspeva. Vesela sem, da so drugi srečni. Vesela sem, da imajo vse, kar si želijo. Vesela sem, da so njihove družine pristne. Vesela sem, da živijo svoje sanjsko življenje.

Še bolj pa sem vesela zase, da si ustvarjam, kar si želim.

Tako bi rada od zdaj naprej razmišljala, želim jim le najboljše, saj tako to tudi želim sebi. Zavist, skopuškost, ozkosrčnost, ljubosumje in ostale take spake, mi zapirajo srce in mi ga otrdujejo kot kamen, da ne morem sprejemati in dajati ljubezni. Želim pa, da je more srce odprto, da lahko sprejmem sebe in vso ljubezen, ki je zame na v tem Vesolju in še širše! Življenje je božansko, saj jaz odločam o tem. Imamo svobodno voljo! Jaz imam svobodno voljo!

Muca je skočila po pomoti (vsaj jaz tako mislim) v blato in je za sabo puščala umazane sledi. Ko pa sem ji umila tačke, je spet bila čista. Kdaj se dotaknemo ali celo celi pademo v drek, ampak se lahko umijemo, okopamo, stuširamo in gremo čisti naprej. Brez teh umazanih stopinj za sabo. Ne rabimo tega vleči s sabo. Spoznali smo svojo lekcijo, si odpustili, odpustili drugim in spet lahko živimo srečno do konca svojih dni. Nismo popolni, smo pa v centru Ljubezen. Najpomembnejše pa je, da se vračamo v naš center, ko nas preveč potegne stran. No, saj nas nič ne vleče, vse je naša odločitev – zavestnega ali bolj nezavestnega življenja. Mi odločamo.

Jaz odločam in danes se odločam za mir v srcu in zavestno življenje.

Čaka me toliko vznemirljivih dogodkov danes in se jih zelo veselim. Želim se počutiti sproščeno, navihano, zabavno, ljubljeno in ljubeče, v pomoč in želim ostajati v visoki vibraciji srčnosti in pristnosti.

Meditacija mi pomaga. Zelo.

Kaj je moj namen? Da radostno rastem, uživam in se zabavam. Tako največ prispevam! Skoraj bi pozabila, da je lahko proces širjenja tudi zabaven in poln radosti. To je zdaj moje poslanstvo, da živim pristno.

Čas pa je tudi, da ne pritiskam tako močno nase. Za vse imam dovolj časa in nič se ne mudi. Jaz to vse zmorem. Sprosti se, bi si rada svetovala. Uživaj.

Če bi pisala sebi zdaj, ko bom stara deset let več, kaj bi si napisala?

Uživaj! Bodi v naravi! Ustvarjaj! Bodi bolj drzna! Ne razmišljaj toliko o vsem, bolj deluj. Življenje si zapolniš po sedenju na pomolu in gledanju valov, ne po filmih, ki si jih pogledala. Sama ustvarjaš svoje življenje, ustvari si tako, ki ti bo v slast in užitek, kjer si srečna, izpolnjena, navdihnjena. Izražaj se. Ljudje so pomembni. Svoje srce imej odprto, to je tvoja moč.

To bi bilo na kratko!

Ljubek bogat svoboden srčkan lahkoten sijoč sijajen srčen šarmanten dan poln poljubčkov in obilja, razkošja pristnosti ljubezni!



Živi svoje življenje na polno! Uživaj! Ljubi z vsem srcem in dopusti si, da si ljubljena z vsem srcem. Tega si vredna! Živi svojo resnico!

Ni komentarjev:

Objavite komentar