ponedeljek, 14. marec 2022

Dobro se z dobrim vrača!!!

Bumerang. Kar daš, to dobiš.

Dobro se z dobrim vrača!

Zaupam, da se mi dobro vrača pomnoženo! Pa še tako je. Če jaz naredim nekaj dobrega, se drugemu porodi želja, da podari to naprej. Potem je to veriga dobrih dejanj. Saj ni treba veliko! Lahko je samo prijaznost do prodajalke. Se kaj pohecamo v čakalni vrsti! Vsi smo samo ljudje, ki si želimo biti srečni.

Smeh je pol zdravja. V to verjamem!

Bumerang. Če daš slabo, te udari nazaj! Buuuummmm! Če pa daš dobro, pa dobro dobiš!

Vsako še tako majhno dejanje šteje. Kot bi polagali na račun svoje karme, ne pa samo dvigovali z zadirčnostjo.

Nekaj je v zraku. Pozitivna nalezljiva energija! Čutiš to?! Kot bi nekaj obsijalo naš planet in je tako močno, da nič ne more zastreti te svetlobe! Močnejša je od vsega. Kot bi se kopali v čisti Ljubezni! kot bi nas obsijalo zlato sonce in bi samo nastavili obraz in bi se počutila ljubljena. Kar tako. Ker sem. Čutim, da se prečiščujejo stare nizke okamenele vibracije strahu, dokazovanja, prevlade, suženjstva, primerjanja, tekmovanja… Vse prerašča v sodelovanje, obojestranska zmaga, prijateljstvo, poštenje, radostno bivanje in ustvarjanje. Vse bolj in bolj izhaja iz srca! Kako mi je to všeč! Ni čudno, da je tako nalezljiva dobra volja in sproščenost, če vso vesolje podpira ta pozitivni val energije. To je naša stalnica. To je naša prihodnost! Zato zaupam, da se z vsakim dnem odkrije več Ljubezni! Razkrije se več radosti! Razkrije se več prijateljstva! Pokaže se še več veselja, da smo živi! Kot bi se po plasteh odkrivala skrivnost prave globoke Ljubezni!

Zaupam, da zmorem prehod v srce. Zaupam, da zmorem odpreti srce še malo bolj. Zaupam pa tudi vate, da si vredna-vreden vseh vabil za srečo in jih z odprtimi rokami sprejmeš. Zdaj je pomik v srce še bolj pomemben. Zate. Ustvarjamo novo Zemljo od znotraj navzven. Sijemo od znotraj. Jaz sijem od znotraj. Ustvarjam novo Zemljo od znotraj. Zdaj si ustvarjam svet, ki ga ljubim. Zdaj izbiram ustvarjati čaroben dan, da ga ljubim z vsem srcem. Bolj bom to vadila, bolj odpiram vrata svetu, kot si ga želim. Zaupam v moč Ljubezni! Naj presije in osvetli ves planet. Skupaj to zmoremo! Močni kreatorji smo!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv smeha poln kreativen srčkan mavričen pisan pikast dan!



🌷 P.S.: Dopusti soncu Ljubezni, da vzide v tvojem življenju! Sprejmi, da si močna-močan kreatorka-kreator! Zdaj! Izbiraj s srcem! Srčnost je tvoja moč!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar