nedelja, 13. marec 2022

Proces celjenja

 Tako sem navajena iskati odgovore zunaj sebe! Guruji, knjige, oddaje, videji, prijatelji, starši in vsi ostali modreci, da pozabim, da jaz vem zase najboljše!

Tako sem odtujena od svoje lastne moči. Saj se mi počasi svita. Saj se je počasi zavedam. Ampak, če bi prišel nekdo – kdorkoli – od zunaj in mi povedal, kaj naj – bi zaupala. Pa to je strašljivo! Kako lahko glede sebe bolj zaupam drugemu kot sebi! Jaz živim svoje življenje! Jaz sem dala skozi, kar sem dala! Kako lahko sploh mislim, da me lahko kdorkoli bolj pozna – kot jaz samo sebe! Že celo življenje sem s sabo! Potem pa se bom ja poznala!

Vem pa, da se znam zamotiti na milijon načinov, da se ne rabim soočati s svojimi čustvi. Filmi. Vsakdanje stvari. Videji. Pospravljanje. Prijateljice. Ukvarjanje s problemi drugih.

Vem, da obstajajo ljudje, ki imajo čiste namene in dejansko pomagajo videti in ozdraviti globine moje duše. To je pomoč. Vseeno pa je moja odgovornost, da jaz opravim delo na sebi. Vseeno pa je to proces celjenja, ki sem ga vredna. Vredna sem svojega časa, da se posvetim sebi.

Če bi le bolj zaupala svojemu srcu. Še vedno se je izkazalo za najboljšega vodnika. Pa saj se učim. Če me nekaj zmoti pri nekom, je to namig, naj bom pozorna. Če se nekaj občuti dobro, je dobro.

Potem pa še ti programi iz otroštva! (Življenje je težko! Boriti se je treba! (Ni res! Življenje je čudovito! Soustvarjamo novo Zemljo!)) Kako sem vsega tega pranja možganov naveličana! Dovolj mi je verjeti v neumnosti, ki so mi jih vbijali v glavo. Ne služi mi več. Sploh ni res! Lahko je izbirati srečo in veselje!

Zdaj pa je na meni, ali bom jamrala, kako sem bila žrtev sistema vzgajanja z vseh strani ali bom kaj spremenila. Kaj bi mi služilo bolj? Ob čem se počutim boljše?! Sem pripravljena kaj spremeniti?! Sem pripravljena iti v globino svojih čustev in jih sprostiti in preoblikovati svoja prepričanja?!

Lahko začnem počasi. Lahko začnem s tem dnem, da izbiram več lahkotnosti in sreče. Lahko opazujem svoje misli. Lahko dajem prostor čutenju. Lahko sem nežna in sočutna do sebe. Korak naprej je vseeno korak naprej, ne glede kako velik je! Vedno bolj si želim biti v svojem srcu. Želim, da moja duša postaja otipljiva – da res živim svoje življenje! Živim! Že to je največja sreča!

Kaj če bi danes občutila radost, da sem, kje sem. Kaj če bi danes samo občutila radost, da je dobro, kjer sem. Kaj če bi se pohvalila, kako daleč sem že prišla!? Kaj če bi občutila zadovoljstvo, da sem živa!? Kaj če bi občutila hvaležnost, za vse, kdo sem in kar imam! Lepo življenje imam – že zdaj – in odpira se mi še bolj. Bolj kot jaz odpiram svoje srce, več sreče lahko sprejmem in povabim v svoje življenje.

Veselim se vsakega novega odkritja in globljega razumevanja sebe, ker je to ključ do še več pristnosti in radosti in odpiranja srca.

Sprejmi danes kako vabilo za srečo. Vredni smo dobrega življenja!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv živahen jasen kreativne lep čaroben edinstveno mavričen dan!



🌷 P.S.: Ti veš odgovore zase. Zdaj pa jim zaupaj! Hodi po svoji srčni poti! Naj tvoja pristnost sveti na ves svet! Močna luč (Ljubezen) si! Bodi to, kdo si! Čudovit-a si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar