torek, 15. marec 2022

Zaupaj si!!!

 Pa jaz vem, kdo sem! Pa kaj mi bodo vsaj vsi, ki imajo sekundo časa, solili pamet, kako živeti!? Zakaj to sploh dopuščam!? Zakaj dvomim vase!?

Če dvomim vase, sem že izgubila!

V svojem srcu vem, da sem Ljubezen!

Vem, da sem Luč!

Vem, da sem svetilnik! S tem, ko sledim svoji sreči, je drugim lažje, da sledijo svojemu srcu! To je moje poslanstvo!! Srčnost je moja moč!

Zdaj pa dovolj dvomov o sebi! Pa jaz se poznam najboljše! Dovolj imam!

Ne! Ne! Ne! Dovolj je bilo prikrite agresije nad mano! Dovolj je bilo dobronamernih nasvetov, če bi bila malo bolj normalna in bi se vsaj malo spremenila in prilagodila, potem ne bi bila taka zguba! Dovolj! Nisem zguba! Nisem! Ne! Njihove zgodbe ne jemljem več za svoje! To je njihovo življenje! Naj naredijo z njim, točno to, kar želijo! Jaz pa se želim počutiti dobro in živeti po svoje! Tako je!

Sem kdo sem!

Kdorkoli mi želi naprtiti sram, krivdo, žalitve, ničvrednost – se sam tako počuti od znotraj! To ni moje!

Jaz želim svoje življenje graditi na pristnosti, ljubezni in radosti! To je to! Jaz vem, kdo sem! Ponosna sem nase! Zdaj se sprejemam! Zdaj se imam rada! Zdaj živim polno! Zdaj se cenim! Zato vse te neumnosti drugih vračam od kod so prišle! Ne živim več v harmnoniziranju z njimi, ampak s svojim srcem! To je dovolj! To je moje poslanstvo!

Hvaležna sem, da mi mečejo polena. Zdaj sem še samo bolj odločena, kdo sem in kaj je moje poslanstvo! Še bolj zaupam v svojo moč! Resnica se je razkrila! Ne verjamem več ničemur, kar se občuti slabo in kar me želi potegniti dol v nižje vibracije! Učim se spoštovati samo sebe. Učim se imeti rada. Učim se postaviti zase. Učim se biti sočutna do sebe. Učim se živeti bolj in bolj pristno.

Učim pa se opuščati in spuščati in odpuščati vse neumnosti, ki mi jih navržejo drugi. Dovolj mi je bilo tega! Zdaj si ustvarjam čaroben dan in s tem čarobno življenje! Vsaka neumnost je samo namig in spodbuda, da še bolj trdno zaupam vase in v svoje poslanstvo!

Moj dom je domačnost, toplina, ljubezen, sočutje, pristnost, prijateljstvo, zabavnost, sproščenost, lahkotnost. Vse to je moj dom srca! To je dobrodošlo. Ostalo pa nima več vstopa!

Komu odpiraš svoje srce?! Danes je naj bo tvoje srce na široko odprto pravi Ljubezni in radosti. Vse ostalo pa na ostane zunaj pred vrati!

Ljubek srečen nagajiv srčne sočen igriv pristen srčkan zabaven živahen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu. Zaupaj, da je srčnost tvoja moč. Zaupaj v svoje notranje vodstvo. Ti si Ljubezen. Ti si vredna-vreden, da si zdaj ljubljen-a, tak-a kot si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar