sreda, 16. marec 2022

Samo ZATO si želim biti bolj SREČNA!!!!

 Bolj kot odpiram svoje srce, več sreče in radosti se pretaka vanj.

Bolj kot izpisujem in čistim stara čustva in jih ozaveščam, bolj dajem prostor radosti in sproščenosti. Bolj sproščena sem v svoji koži. Sprejemam se. Bolj in bolj.

Čutim, da karkoli se mi je zgodilo, ni bilo osebno. Ni bilo zato, da bi me prizadelo in ker je zlobno. No, nekaj že. Vse prizadetosti sem doživljala, ker so ljudje že bili v bolečini in so jo samo dajali naprej. Niso niti zmogli, niti znali drugače. Uh, to mi je v olajšanje. Torej njihova dejanja do mene nimajo v resnici nič z mano! Še vedno sem tista čudovita razigrana nagajiva čista vesela ljubeča punčka. Nihče mi ni odvzel tega. Nihče mi tega ne more odvzeti. Moja srčnost ostaja z mano, ne glede na vse. To je moja prednost.

Karkoli se je zgodilo neželenega, je odprlo v meni prostore, da si samo še bolj želim biti srečna. Še bolj si želim biti pristna. Še bolj si želim biti celovita. Še bolj si želim odstraniti vse, kar ni Ljubezen in pristni jaz in zaživeti zares polno. Želim si to in nič manj! Zdaj vem, da sem tega vredna!

Nekaj stvari se je zgodilo, da se poceli in zaceli do konca, nazaj za vse generacije. Podložništvo, zlorabe, suženjstvo, manjvrednost, hlapčevstvo, zatajevanje, utišanost, revščino, izkoriščanje, nepravičnost... Vse to je doseglo vrhunec in zdaj ne sodi več v moje – naše – življenje. Od vsega tega se poslavljam. Resnica se je razkrila! Vsi vidimo te nesmisle in neumnosti. Ne moremo si več lagati. Ne moremo več živeti tako. Ne moremo več tega sprejemati. Naj bo pozdravljeno za vse generacije nazaj. Moralo je biti razkrito v tem življenju, da se končno lahko te rane zacelijo.

Danes pa bi slavila moč ženskosti. Imamo tako moč obnove in ponovnega vstajenja. Imamo tako moč zdravljenja. Ne samo svojih življenj, tudi drugih. Imamo tako nalezljiv smeh, veselje do življenja, toplino in domačnost. Zares ustvarjamo gnezdo, topel dom, kjer se srca pogrejejo ob pristnosti in objetosti v Ljubezen. To je naša moč. Naša srčnost je naša moč. Ob sebi pa imamo čudovite moške, ki so srčni in ustvarjajo varna, mirna, stabilna, topla zavetja. Skupaj smo še bolj močni. Skupaj smo najlepši. Skupaj smo najboljši!

Vem, da sem bila velikokrat razočarana. Ampak še vedno sem se veliko naučila iz preteklih odnosov, kaj pa si želim v resnici. Ne bom več zapirala srce ljubečemu odnosu zaradi preteklosti. Zdaj sem pripravljena sprejeti čudovitega moškega, ki mi je enakovreden, v svoje življenje. Moje srce se odpira na vseh področjih. Čas je, da ustvarjamo duhovna partnerstva. Ljubim z vsem srcem drugega, takega kot je in sem ljubljena z vsem srcem, taka kot sem. Seveda pa tudi soustvarjamo čudovito skupnost. Biti ženska je čudovito. Moški pa so tudi čudoviti. Skupaj pa smo super-čudoviti. Cenim moške. Cenim njihovo energijo. Cenim. Cenim žensko energijo.

Danes sprejemam. Danes se učim še malo bolj odpreti srce. Danes ga odprem še tri milimetre, da še lahko več svetlobe napolni moje srce. Rastem v Ljubezni. Rada imam odprto srce, ker lahko tako sprejmem še več ljubezni.

No, glede bolečin. Ugotovila sem, da ni nič narobe z mano. Drugi so me prizadejali iz lastne bolečine. To pa nima nič opraviti z mano. Nisem si zaslužila trpljenja, ker sem tako slaba in ničvredna. Ne. Ne rečem, da je bilo lepo. In da bi bilo bolj odgovorno, da bi odrasli svoje bolečine pozdravili na bolj zdrav način. Ampak njihova »napačna« dejanja so odraz njihove oropanosti - shiranosti od pomankanja Ljubezni. Jaz pa sem dovolj. Jaz pa sem celovita. In zaradi vseh teh »zanimivih situacij« sem še samo bolj odločena, da si želim biti srečna! Tako je! Zato mi je pristnost in sreča na prvem mestu! Ravno zato!!! Zato sem dala trpljenje skozi, da spoznam svoje poslanstvo – da živim – radostno sr(e)čno bogato življenje!

(Pa še samo to. Vse, kar so mi prizadeli – me je prizadelo, ni nikoli izgovor, da sem lahko zdaj jaz nesramna, maščevalna, zagrenjena, jezna, obupana, nemočna, žrtev ali vse te nizke vibracije. Moje življenje je. Želim biti srečna. Zdaj ozaveščam čustva, da jih s tem zdravim. Vesolju pa prepuščam karmo, poravnavo in pravično harmoniziranje do »krivcev«.)

Danes uživaj v svoji ženskosti. Uživaj v svoji moškosti. Uživajmo v bogatem svetu drug drugega. Lahko je prav zanimivo in zabavno. In seveda polno Ljubezni! Odpri svoje srce!

Ljubek srčkan srečen sijoč svetlikajoč poln ljubezni dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu. Vodi te prav. Zaupaj si! Izbiraj več radosti! Saj ne vem, če bi ti to priznala. Dobila sem ukulele, ki sem si ga zelo želela! Pa bomo videli, kaj bo iz tega! Pazi, kaj si želiš, ker se lahko uresniči! Prav veselim se novih izzivov! To še bo zabavno! Kaj pa tebe veseli?! Zdaj to naredi! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar