četrtek, 17. marec 2022

Kopanje globoko do zaklada srca!!!

 Toliko časa sem se izogibala svojim čustvom. Vem, da so tu, da me zdravijo. Vem, da so tu, samo zame. To so moji občutki. To je pomemben del mene.

Vem, da so instant rešitve nemogoče. Kupi to in se boš takoj počutila bolje. Oblači se tako. Vzemi to tableto, da te otopi. Pojej še malo, pa bo takoj boljše. Šopala sem se toliko neumnostmi, samo, da si ne bi rabila priznati, kaj čutim.

Zamotila sem se.

Premotila sem se.

Izogibala sem se.

Zdaj pa svojim čustvom dajem prostor. Pišem jih. Vsak dan. Sproti. Včasih ne vem, ali so to samo miselne podobe, kaj bi naj občutila ali je resnično to, kaj čutim.

Sočutna sem do sebe. Želim, da pridejo čustva na plano. Želim, da pridejo na svetlobo, da so občutena v polnosti in videna. Nočem, da vlečejo vse niti iz ozadja. Želim čutiti, da se lahko osvobodim.

Vem, da je to proces. Vem, da je to življenjsko delo. Ampak vredna sem tega.

Berem knjigo Sence pred zoro od Teal Swan. Koliko je pretrpela, zdaj pa je čudovita labodka, ki živi svoje najboljše življenje. Nihče ne bi smel dati to skozi. Vsi otroci bi morali živeti brezskrbno, ljubljeni in se igrati. Vsi smo dali veliko skozi. Jaz sem dala veliko skozi. Zdaj pa je čas, da to zares občutim. Samo sem s svojimi čustvi. Tu sem. Pridite na plano. Ne bom se več zapustila. Ne bom si več obračala hrbta.

Zdaj dajem prostor svojim čustvom. Samo sem z njimi. Samo občutim jih. To je dovolj. Celim se.

V meni se je sprostila neverjetna sila veselja. Kot bi očistila staro kramo in jo zmetala stran! Za vedno!

Težko mi je pisati o tem in o svojih čustvih. Toliko nesnage sem prenašala naprej na svojega otroka, pa se sploh nisem zavedala. Toliko nesnage sem požrla. Ampak sem svoja prijateljica zdaj. Zdaj sem sočutna. Zdaj si dajem čas, da sem zares s svojimi občutki.

Zanimivo, da je tudi to pot do sreče. Bolj kot se zavedam svojih občutkov, bolj se osvobajam ujetosti v njih. Bolj si ustvarjam življenje, ki mi je zares lepo. Vem, da komaj zdaj zares odraščam. Komaj zdaj zares sprejemam odgovornost za svoje življenje.

Vem, da za vsako nevihto ali dežjem, posije sonce. Vem, da se že dani. Počasi. Slutim sonce in svitanje. Slutim, da me čutenje zdravi.

Danes bodimo prisotni s sabo. Občutimo svoja čustva. Dajmo jim prostor. Čas je, da se zacelimo. Nič ni treba spreminjati, samo dovolimo svojim čustvom, da so. Potem pa si dajmo to, kar potrebujemo.

Čuti. Moja draga, čuti. Čuti. Moj dragi, čuti! Zate gre! Vredna-vreden si svojega časa in prostora in ljubezni. Zato čuti! Čustva so tvoji zavezniki. Daj jim prostor.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv plesoč dan!




🌷 P.S.: Kaj pa to, ko sem igral ukulele včeraj! No začela sem! to pa je divje! Ti si moj sonček! Moj zlati sonček! Pa kdo bi si kaj takega mislil. Skoraj sem si prste zamotala! To pa je zabavno! Življenje te ljubi. Tudi, če sem brez posluha, me življenje ljubi! Je pa vseeno zabavno peti! Ne morem pa reči, da že igram!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar