nedelja, 9. januar 2022

Vsakodnevno naravnanje!!!

 Kako je lepo! Zunaj ravno vzhaja sonce! Zato, ker so bolj kratki zimski dnevi, še je toliko bolj pomembno, da sije s svojo močjo. Danes je dan žarenja. Danes je dan, da tudi mi sijemo v vsem svojem sijaju.

Točno zato, ker smo vsi v tako »zanimivi situaciji«, je še toliko bolj pomembno, da vzdržujemo svoj sijaj! Zdaj, ko smo skupaj v tem, lahko še bolj negujemo sijaj! To je zdaj osnovno opravilo! Tako kot tuširanje in umivanje zob vsak dan! Zdaj je čas, da vsak dan otresemo, kar ni naše. Zdaj je čas, da vsak dan negujemo našo notranjo lučko! Karkoli to pomeni zate! Lahko je sprehod. Lahko je knjiga. Lahko je kava. Lahko je klepet s prijateljico. Lahko je kopel. Lahko je sedenje in gledanje v plamen. Lahko je meditacija, čantanje, molitev… Lahko je smeh. Lahko je dobra komedija. Lahko je karkoli te veseli. Lahko je pisanje, slikanje, ples, kuhanje… Lahko je dekoracija, lepo oblačenje, lakiranje nohtov…

Najdi svoj vsakodnevni obred, ki neguje tvojo lučko srca. Karkoli je, naj bo vsakodnevno. To, čemur namenjamo pozornost, se krepi. Zdaj namenimo pozornost miru srca. Zdaj namenimo pozornost srčni poti. Zdaj namenimo pozornost lepoti svojega srca, da lahko naša lučka sije z vso močjo.

Naj sije tvoja luč ljubezni, moja draga, moj dragi. Samo ti si odgovoren za svoj sijaj srca! Samo ti lahko neguješ svojo lučko! Zdaj je čas!

Zdaj je čas za sijanje. Tvoj čas. vzemi si čas zase. To je resnično pomembno. Vse drugo lahko počaka! Ti in samo ti si odgovorna-odgovoren za svoje sijanje in počutje. Potrudimo se malo danes in sijmo z vsem svojim sijajem. Bolj in bolj. To je zdaj prioriteta. To je naše poslanstvo!

Ljubek radosten igriv srečen jasen šarmanten živahen razigran vesel pester dan!




🌷 P.S.: Življenje ti nudi polno priložnosti za srečo! Sprejmi jih! Sprejmi vsa vabila za radost. Skupaj ustvarjajmo novo Zemljo – polno ljubezni, prijateljstva, sodelovanja, soustvarjanja, lepote, obilja, radosti, smeha, zdravja, zadovoljstva, miru… Mi smo močni kreatorji! Zdaj! Ustvarjaj si čarobno življenje. Močni kreatorji smo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar