torek, 11. januar 2022

Naj se sliši pesem srca!!!

Si pesem? Živiš svojo pesem? Poješ svojo pesem? Izražaš to lepoto srca kot unikatnost tvoje radostne pesmi?!

"Ne umri s svojo pesmijo v srcu."

Dr. Wayne Dyer

Ne umri s svojo pesmijo v sebi. Pleši jo. Poj jo. Izražaj jo. To je tvoja pristna najbolj radostna narava – si to – kdo si. Ne dovoli, da bi ostala tvoja pesem zaklenjena v srcu. prisluhni ji. Potem pa jo deli dalje. To je tvoje poslanstvo. Unikatnost tvoje pesmi.

Tvoj čas je zdaj. Še potrebuješ več »zanimivih situacij« od zunaj? Še rabiš več spodbud? Kaj še čakaš?! Na kaj?! Na koga?! V resnici ne boš nikoli bolj pripravljen-a kot si zdaj! Enako velja zame! Vse, kar potrebujemo zares, se bomo naučili sproti! Zdaj je čas uresničevanja. Zdaj je čas petja pristne pesmi srca. To je tvoja narava. To je v tebi. To ti je naravo. To si ti. To je tvoja pot. to je tvoja resnica. Zaupaj ji. Zaupaj svojemu srcu. sledi svojemu srcu.

Močni kreatorji smo. Zdaj je naš čas, da se uresničujemo.

Še res rabiš več spodbude od zunaj??? Kaj se še mora zgoditi, da se boš zares poslušal-a??? Kaj te mora doleteti?!? Bo potem dovolj?! Zakaj bi čakali na našo »naravno katastrofo«, da se pomaknemo naprej?! Kaj če bi mi ustvarili situacije, kjer se nežno pomikamo prosti našim sanjam?! Življenje je radost. Zdaj je čas, da jo zares uživamo!!! Zato poj svojo pesem danes! Samo ti poznaš svoje note srca! Delaj, kar ljubiš in vse se ti bo razcvetelo. Zaupaj svojemu srcu.

Ljubek srečen igriv radosten smel vesel razigran pester srčkan mavričen bleščeč dan!




🌷 P.S.: Sprejmi dobro v svoje srce! Tega si vredna-vreden! To je tvoje življenje na polno! Živi svojo pesem srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač Od svega te volim više ... https://youtu.be/CJ1dtpv4MwQ

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar