petek, 14. januar 2022

Izraz narave!!! Ti! Ti!!!! Da!!!

 Se lahko danes malo bolj povežeš s svojo naravo? Najprej seveda notranjo! Kam te vodi srce! Kaj imaš v sebi, pa želiš izraziti? Ali bolj rečeno, kaj želi narava v tebi izraziti skozi tebe? Kaj je tvoje poslanstvo? Kaj je tvoja narava, ki te vedno znova vleče k temu? Kaj ti nežno šepeta znova in znova? Kaj ti vztrajno prigovarja?!

To ni hrupni in glasni in ukazovalni glas. To je nežen glasek, ki te vedno znova vabi k radosti. Nikoli se ne spremeni. Nežen je in igriv. Ob njem občutiš radost. Ob njem občutiš veselje, da si živ-a in kar neke iskrice v očeh in radost v srcu.

Kaj je zate ta čarobnosti b kateri se ti ustavi čas?

Prisluhni glasku srca. Vztrajno te vabi! Nežno ti prigovarja. Vedno znova. To je tvoj glas šepetanja srca. To je tvoje veselje.

Kaj lahko danes narediš, da bi se malo bolj zabavala-zabaval?

Kaj te vleče bolj in bolj k pristnosti in uresničevanju?! Saj ni treba, da slišiš fanfare in rompompom! To je tisti tihi nežni glasek, ki te vabi. Ni treba, da v kaj velikega. Lahko je nekaj čisto majhnega. Tebi pa bi spremenilo svet, če si si to uresničil-a!

Danes res prisluhni glasu srca! To je tvoj notranji vodnik do sreče!

Ustvari si čudovit dan! Ti si močan kreator! Živi svoje sanje bolj in bolj! ustvari si jih z dobrimi srčnimi izbirami!

Ljubek srčkan razigran radosten smel nagajiv vesel jasen lep šarmanten ustvarjalne nagajiv dan!




 🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo! To je tvoj dan! Zdaj! Življenje je polno lepih presenečenj! Živi svoje življenje ne polno! Življenje te ljubi! Zdaj! Sprejmi to ljubezen v svoje srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ...  https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar