sobota, 15. januar 2022

Kažipot srčne poti!!!!

Življenje je čista radost in polnost in igrivost. Zdaj je tvoj čas, da si ustvarjaš lepoto od znotraj! Življenje je radost in smeh in veselje. Samo, če si tako narediš.

Lahko so čisto enake okoliščine! Nekdo vidi v njih priložnost za smeh in nagajivost ali vsaj kaj dobrega. 

Drugi pa vse slabo. 

Pa še to pritoževanje! Dež! Ali ni dežja! Sonce! Ali premalo sonca! Se najdemo kje tukaj v svojem vsakdanjiku! Vedno je nekaj za pritoževati! Vedno je nekaj, kar še ni tako, kot bi si želeli ali vsaj ne še čisto tako! Ali pa je prišlo prepozno ali prehitro! To nezadovoljstvo! Samo hrani naše notranje egoistične potrebe, da mora biti vse, kot smo si zamislili! Ampak! Kaj ni življenje neponovljivo, nepredvidljivo in polno presenečenj! Kaj ni to njegova lepota!? 

Zares, živimo vsak dan polno in najdimo dobro v vsem! To je naš čar! To je lepota vsega, kar delamo! To je prazničnost! 

Življenje je reka, ki teče. Nikoli ni pri miru. Zato sprejmimo njeno čarobnosti n čudovitost. Zato sijmo z vsem sijajem. Zdaj!

Kaj če čakamo?! Še rabimo več spodbude od zunaj?!

Zdaj je pa že res dovolj namigov, da sijemo v vseh pogledih! Zdaj pa je res čas, da sledimo svojemu srcu! Kaj ti danes šepeta?! Kam te vodi?! To je tvoj najbolj intimen garmin, vodnik, kažipot, zato mu le sledi. To je tvoj največji vodnik do sreče!

»Sledi svojemu sijaju!«

Joseph Campbell

Sledi svoji sreči!

Sledi svojemu srcu!

Ljubek srečen igriv radosten sijoč sijajen srčkan srčen dan!




 🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo in uživaj življenje na polno! To je tvoj dan! Kaj boš izbiral-a? Kaj boš ustvaril-a? To je tvoj dan za sijanje! Sledi svojemu srcu! sledi svojemu sijaju!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Cher - Believe ...  https://youtu.be/nZXRV4MezEw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar