četrtek, 13. januar 2022

Razlitje prazničnosti v vseh pogledih!!!

Prazničnost se razliva v našo notranjost. Si kaj vesel-a, da si, kdo si?! Praznuješ kaj sebe? Spoštuješ sebe? Ceniš sebe? Sprejemaš sebe?! Se spodbujaš, kot bi spodbujal-a najboljšo prijateljico-prijatelja?! Kaj si govoriš?

Vse, kar se dogaja od znotraj se izraža navzven. Se zavedaš svoje čudovitosti? Se zavedaš svoje čarobnosti? Se zavedaš, da si lep-a od znotraj in zunaj?!

Danes se sprejemam na vseh ravneh.

Začenjam pri svojem telesu!

Danes sprejemam svojo čudovitost telesa. Vse deluje brezhibno brez moje vrednosti! Vsi procesi se odvijajo brezhibno. Ne mislim na vdih in izdih. Vse se zgodi avtomatsko. Moja jetra delajo. Moje ledvice delajo. Moja kri se pretaka, srce bije. Vse dela na polno in zame. Kako popolna usklajenost milijarde in milijarde celic deluje kot celota – jaz! Brez, da bi se morala truditi. Samo dela. Vse. V popolnosti.

Bolj kot sem pristna, bolj vse teče brez barikad – blokad. Bolj kot si dopuščam, da sem to – kdo sem – lažje vse poteka. Potem ni motečih dejavnikov in zastojev. Bolj ko delam meni nenaravne stvari, bolj se vse zapira in ustavljam naravni pretok in potek telesnih procesov. Bolj kot si želim biti kot drugi želijo, bolj se prevzgajam, bolj telo trpi. Ni mu naravno. Zato zdaj dopuščam svoji notranji naravi, da se izrazi. Vse v meni se pretaka v jasnosti in sijaju. Zdaj je čas polnosti in napredka. Zato prosto puščam pretoku energije duše, da se izraža kot jaz. To je največja legenda. To ej največji privilegij. Jaz to zmorem. Zares. Zdaj si to dovoljujem. Vsi dobronamerni nasveti so samo želje drugih, kaj naj bi bila in niso v moje najvišje dobro. Samo jaz poznam svojo narava. Zato zdaj dopuščam pristnosti, da se izraža. Drugi pa se naj potrudijo zase.

Ljubek pristen nagajiv radosten igriv smel iskren bližnji kreativen jasen srčkan pisan mavričen živahen dan!




🌷 P.S.: Saj veš, da te življenje ljubi. Zdaj pa mu to dopusti! Ustvarjaj si čarobno življenje, kot si ga zaslužiš! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar