sreda, 5. junij 2019

Orazpoloži...

Imam tako lepo ljubko življenje v vseh pogledih. Kako rada imam vse okoli sebe. Prav prisrčno imam vse tako, kot si želim. Najpomembneje pa je, da se pomikam v smer, kot si jo želim. Tako. Imam se rada in to je moj izraz ljubezni do sebe.

Kaj sploh pomeni ljubezen do sebe? Poslušam svoje srce. Spoštujem se.

Tega se še imam toliko naučiti. Ali dovoliti. Bolj si dovoljujem biti vse, kar sem, bolj sem srečna. Bolj moje življenje teče lahkotno. Bolj izpolnjena se počutim.

V srcu točno vem, kdo sem. Srčna oseba polna navdiha, nagajivosti in zabavnosti in seveda ljubezni. Ustvarjalnost. To sem tudi. Barvitost. Samosvojost.

Sebe najboljše poznam. Si upam biti še bolj pristna? Avtentična? Še bolj samosvoja?

To pa je vedno nekaj, kar mi odpre srce. Kar me tako orazpoloži, da sem čisto noter v dobrih občutkih. Samo smejim se, hecam, sem čisto v trenutku.

Lepo življenje imam. Postaja pa še lepše. Postaja pa še bolj izvirno. Pestro. Izvorno. Rada ima vse, kar sem. Rada sem jaz.

Ni to zanimivo, da se navajam biti jaz jaz?

Toliko je naučenega, kar vse moramo biti in poniževanja, če nismo popolni s strani družbe in kaj vse moramo doseči. Pa ne rabimo. Lahko smo samo to, kdo smo. Drugega tako ne moremo biti. Ne rabimo več ugajati. Živeti po scenariju, ki ga nismo napisali sami.

Moje življenje je. In želim ga živeti po svoje. To je moj privilegij. In legenda. Točno tako je!

Ljubek sijoč pristen radosten srčkan poetičen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje te ljubi! Louise L. Hay

Ni komentarjev:

Objavite komentar