četrtek, 6. junij 2019

K A T E J A : Only sun, please


Hi my Beloved!

I appreciate that I have such a beautiful life and it means so much – that I can share my voice with you. There is always something going on. There are always internal depths that are still to be discovered. But, in truth, I don’t want to dig more.


I know. I know a lot of things. Now it's time for me to start living this. Because I can and because I really want. My life is mine. Today. I'm here in every way. Joy and pure pleasure. I love my life. Diversity and colorfulness.


Today is my most beautiful day until now! How good I feel! And the sea and everything will be soon! I just trust!


I love to research around! I managed to make video to the end! That makes me so happy! In fullness and purely I am happy that I can be unique and authentic in all respects!


You know what, I realized that all my being is calling me – forward. I'm not moving! What if I would?! As if the old moment dragged me on! In old and familiar.


What if I didn’t think so much? What if I live a more independent life? What if I realized intuition one by one, without thinking?


What if I just went for my dreams, as if they belonged to me? Like they're expecting me there? What if I was hoping? What if I were just in everything as am, everything, who am I?


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Samo sonce, prosim


Hej moje drage, moji dragi!

Cenim, da imam tako lepo življenje in mi toliko pomeni, da lahko svoja razglabljanja delim z vami. Vedno se nekaj dogaja. Vedno so notranje globine, ki so še za odkriti. Ampak po resnici povedano mi ni več toliko za kopati.


Saj vem. Veliko stvari vem. Zdaj pa je čas, da jih začnem živeti. Ker lahko in ker si res želim. Moje življenje je moje. Danes. Tukaj sem v vseh pogledih. Radost in čisti užitek. Rada imam svoje življenje. Pestrost in raznolikost.


Danes je moj najlepši dan do zdaj! Kako dobro se počutim! In morje bo in vse bo! Samo zaupam!

In kako dobro dene malo raziskovanja okoli! Pa še video mi je uspelo narediti do konca! To pa me tako razveseljuje! V polnosti in čisto sem srečna, da sem lahko unikatnost in pristnost v vseh pogledih!


Veš kaj sem spoznala, da me vse moje bitje kliče naprej. Pa se ne pomaknem! Kaj pa če bi se?! Kot da me stari moment vleče naprej! V staro in poznano.

Kaj pa če ne bi toliko razmišljala? Kaj pa če bi živela bolj samosvoje življenje? Kaj pa če bi uresničevala intuicijo eno za drugim, brez razmišljanja?


Kaj če bi samo šla za svojim sanjam, kot da mi pripadajo? Kot da me tam pričakujejo? Kaj če bi si upala? Kaj če bi samo bila v vsem, kar sem, vse, kdo sem?


Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Ni komentarjev:

Objavite komentar