nedelja, 25. september 2022

Tvoja pesem (tudi, če ni pravilno izpeta po notah)!!!!

Pesem tvojega srca že dobiva obliko, je izpeta pristno ali še jo nosiš v sebi?!

Kaj je tvoje resnično poslanstvo?!

Včasih je moje poslanstvo zabava in užitek in samo, da sem srečna. Definitivno pa ne gre brez pisanja. To pa je moje resnično srčno poslanstvo. Rada imam dopust in odmor, ampak zdaj se že na polne veselim, da bom spet ustvarjala z vsem srcem! To je moje poslanstvo, da sem pristna.

Moje poslanstvo je, da pojem svojo pesem, najboljše, kar lahko.

Tu ni tekmovanja, primerjanja, hitrosti in ciljne črte. Samo sem to, kdo sem. ti pa si točno to – kdo si. Kako lahko dve različni roži tekmujeta?! Vsaka je posebna in čudovita na svoj način! Zdaj pa se nehajmo teptati med sabo in sprejmimo, da nas nihče in nič ne ogroža. Ni konkurence. Ni primerjanja. Vsak diši na svoj edinstven način – zato smo skupaj tako lepi – kot dragocen šopek iz samih unikatnih rož. Stopimo že skupaj in ustvarjajmo svetlobo, mir, ljubezen in obilje za vse.

Vsi smo dragoceni – točno taki kot smo. Vsak prispeva svojo unikatnost. Ampak to nas ne razdvojuje, to nas povezuje. Dajmo si končno svobodo, da smo pristni in to, kdo smo! Podarimo pa svobodo vsem drugim!

Povežimo se v eno Ljubezen, ki prežema ves planet. Tu smo zato, da bi sijali vsak zase, ampak skupaj sijemo še bolj!

Bodi danes to, kdo si. Sij na polno. Seveda pa sledi svojemu srcu!

To ni dovoljevanje drugim ali sebi negativnosti. Bodimo odgovorni. Če si v svojem srcu in slediš pozitivno navdihnjeni akciji, si srečna – tako nikoli ne bi komurkoli škodila (sebi pa še najmanj)! Zaupam v moč Ljubezni!

Danes praznuj, kdo si! Praznuj pa tudi našo raznolikost!

Ljubek iskren srčkan jasen zabaven sijoč pristen dan!



🌷 P.S.: Danes je praznik! Dovoli radosti srca, da napolni ves tvoj dan in tvoje življenje. Močna kreatoka si! Poj svoj pesem srca! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar