torek, 27. september 2022

Sreča za življenje!!!!

Kaj te zares veseli?! Kdaj si naredila nazadnje kaj norega, čisto po svojem okusu?!

Poješ pesem svojega srca, če tudi je nihče ne razume in niti slučajno ni odpeta po notah?! Si upaš biti tako predrzna in biti celo srečna?!

Danes je tvoj dan!

Kaj bi zares delala ali ne delala, počela?! Pustimo vso življenje. Danes je tvoj dan. Danes odloča za vsa leta naprej. Kaj če je to najbolj pomembne dan tvojega življenja in odloča o nadaljnem razvoju dogodkova?! Kaj če bi tvoja sreča zdaj odločala o življenju in smrti?! Bi se potrudila za njo?! Bi se potrudila zase?!

Za druge vskočimo kadar je potrebno in kadar niti ni. Kaj pa zase?! Bi se upala tako razživeti, razcveteti, uživati ta dan, da bi bila res srečna in pristna in to, kdo si v resnici?!

Kdaj cvetiš?

Kdaj siješ?

Kam te vodi tvoje srce?!

Danes ni dan odgovorov. Ampak gre za dejanja! Danes živi, kot da je vse odvisno od tvoje sreče, radosti in sproščenosti v pristnosti tega, kdo si!

Kako si lahko danes popolnoma zadovoljna?!

Kako si lahko danes pokažeš, da se res imaš rada?!

Jaz se bom lepo oblekla in šla si bom po obleko, ki sem jo gledala. Malo se bom razvajala. Brala bom knjigo. Šla bom na dolgi sprehod. Uživala bom življenje. Izbirala bom srečo ves dan?! Tudi, če to pomeni dremanje na kavču.

Moja sreča je pomembna. Bolj kot občutim svojo živost, bolj sem ljubezen in luč. To je najbolj dragoceno in mogočno!

Stopimo iz rutine ponavljanja še sama ne vem česa, navad, in zasijmo v svojem najlepšem najbolj močnem sijaju. Danes je tvoj dan!

Ljubek srčkan vesel srečen igriv radosten nagajiv lahkoten blažen mil optimističen jasen kreativen sijoč popoln dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu veselju! Vso vesolje te čaka, da se radosti s tabo! Ne meni se toliko za druge, danes reci da sebi!!! DA!!! Izbiraj s srcem srečo! To je tvoja pot! To je tvoje življenje! Bodi že odgovorna do sebe!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar