sobota, 24. september 2022

Ljubezen ali Ljubezen!?!

Priznam in dobro je, da sem uživala v res dolgem dopustu! Letos pa sem si res vzela čas zase, za morje, za pravi dopust. Poslušala sem se in sem si to tudi uresničila! To pa mi je tako veselje!

Lahko sledim svojemu srcu.

Malo pa že razmišljam, kam drugo leto! Saj že točno vem!

Bolj in bolj se zavedam, da vse, kar delam, je odsev energije. Lahko sledim svojemu srcu ali sem lahko v temi. Lahko zaupam, da se vse vedno uredi v moje najvišje dobro ali me je strah. Ampak zdaj saj zavestno dajem energijo ali Ljubezni ali strahu (temi).

Če pomislim, da moje misli (ironija), drvijo s svojo močjo samodejno v strah, skrbi glede vsega – racionalno in iracionalno in da tok samo povečujejo, ko se zažrejo v nekaj, sem verjetno osemdeset odstotkov v svojem negativnem ustvarjanju. (Kassandra Susan Ashley) Dobro, da grem spat in se vse ustavi vsaj malo. Lahko pa negujem svojo Ljubezen. Meditacija, pisanje, afirmacije, tapkanje… do zdaj smo že vse razvile in osvojile vse fantastične metode, zdaj pa jih samo še uporabimo! Jaz izbiram, kje sem, v temi ali v svetlobi.

Sem v srcu ali sem v zunanjih manipulacijah, ki so vse kaj drugo kot Ljubezen.

Zdaj lahko bolj zavestno izbiram. Tudi, ko sem prežeta s strahom, ki se zdi otipljiv, se lahko pomaknem ven iz tega. namenim se na sprehod, da se vse to izloči iz mojega fizičnega telesa. Danes pa bo kopel, da se mir še bolj uskladišči v meni in prevlada. Jaz sem odgovorna za sovjo vibracijo.

Kako pa ti hraniš svojo svetlobo, Ljubezen, Luč? Kaj te dvigne?

Zdaj sem se spomnila, da sem včeraj tako dobro jedla, da bi predla zraven, če bi bila mačka. Tudi to je pravi užitek!

Kaj pa tebi predstavlja la dolce vita – uživaj življenje!? Danes je tvoj dan, da to udejanjiš!

Ljubek srečen igriv pristen radosten nasmejan kreativen jasen hvaležen živahen edinstveno srčkan dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Ti veš zase! Čudovita si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS") ... https://youtu.be/ru0K8uYEZWw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar