petek, 23. september 2022

Vodstvo srca!!!

Včasih se mi dogajajo neverjetne stvari. Založim kaj, seveda vse dokler ne najdem! Ampak ni zabavno! Iščem in iščem in iščem in potem iščem kaj drugega in najdem prvo stvar.

Saj je smešno!

Zunaj so tako lepi oblaki. prav čuti se njihova teža in vsi odtenki sivine so tako raznoliki. Od čisto svetlih, pomešanih z modro v ozadju, potem pa oblikovani temni. Včasih pa še zabliska. Pa še mrači se.

Ampak jutri je nov dan! Lahko se resetiram in začnem na novo! Lahko se sprostim in začnem počasi nazaj delati. Saj komaj čakam! Sledila bom vodstvu glede vsega.

Tako uživam v filmih, da pozabim na čas. Kar naenkrat je tema!

Rada prisluhneš dežju?

Se zavedaš, da si še milijon-krat močnejša od nevihte, bliskanja in grmenja? Sploh, če si povezana s svojim srcem in pretočna za Ljubezen.

Se zavedaš, kako si ljubljena?!

Kaj si želiš?

Kaj si zares želiš?!

Zdaj pa odpri dlani, stegni roke in sezi po svojih sanjah. Ali se navibriraj, da jih boš privlačila kot najbolj mogočen magnet. Če ni v ozadju magnetizma privlačnosti, je tako kot bi sesala z izklopljenim sesalcem, kot bi rekel Abraham Hicks Esther. Torej nekako neučinkovito, zato se vklopi – karkoli te vklopi. Ti veš zase. Zaupaj si!

Čarobnost je lahkotnost – da si to – kdo si v resnici in uživaš v sebi.

Zaupaj si!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv živahen pester blagodejen iskriv fantastičen mavričen zabaven mavričen razvajalen prazničen slavnosten dan!



🌷 P.S.: Praznuj, da si pristna! Praznuj, da si živa! Praznuj ta trenutek, saj ti oblikuje vso nadaljnje življenje! Zapleši skozi dan!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar