sreda, 28. december 2022

Hvaležnost odpira srce!

Življenje je čarobnost in obilje v vseh pogledih! Kako občutim hvaležnost! Cenim, da sem obdana s čudovito naravo! Cenim, da imam čudovit dom. Cenim, da sem to, kdo sem. cenim, da imam pristno družino. Cenim, da imam dovolj hrane in denarja v denarnici. Cenim, da je bila ponoči tako lepa luna.

Hvaležnost res odpira moje srce.

Zdaj je čas miru. Najbolj v mojem srcu. To se potem širi navzven, kot bi rekel Kryon, kot kapljica rdeče barve v kad polno vode – vse obarva roza. Zato je tako pomembno, da prevzamem odgovornost zase. Zato je tako pomembno, da sem jaz srečna in da jaz poskrbim za svojo srečo.

Saj drugi ne rabijo biti srečni, če želijo živeti pač drugače. To je njihova stvar.

»Žal mi je. Prosim, oprosti mi. Hvala ti. Rada te imam.« po havajski metodi zdravljenja ponavljam. Potem pa grem naprej. Dopustim karkoli je bilo, da se pomiri in da se mi srce odpre nazaj. To je dovolj. To lahko naredim. Sprejmem svoj del odgovornosti. Sprejmem, da imam moč, da to preoblikujem. Potem pa bogu dopustim, da zgladi poti – obeh strani ali jih celo združi. Ne moja volja, tvoja naj se zgodi.

Dopuščam ustvarjalnost tega trenutka in hkrati sem predana svoji najboljši verziji sebe. Skupaj pa je vse združeno v harmonijo. Ta dan je čas užitka in čarobnosti.

Se zavedaš, kako močna svetloba – Ljubezen – si? Zato sij, moja draga. Tvoj sij je dragocen in pomemben.

Ljubek sijoč pristen srčkan dan!



🌷 P.S.: Cveti in sij najbolj močno, kar lahko. Zato si tu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar