nedelja, 25. december 2022

Zares se pohvali!

Zdaj pa je čas, da se pohvališ.

Saj vem, da čakam pohvale mame, pa atija, pa babice (no, ob njej sem vedno imela občutek, da sem princeska), pa otrok, partnerja, prijateljice, družbe, kogarkoli… ampak najbolj vredna je pohvala, ki si jo dam sama!

Kako dobro se to občuti! Prijateljica me je zadnjič spomnila, da si ona pohvalo kar izreče na glas. Sproti za vse stvari, ki jih opravi dobro! Jaz si pišem, kaj cenim na sebi, ampak glasna pohvala je pa čisto nekaj drugega! Prav moje telo zavibrira v veselju in radosti! Prav občutim, kako se kemija v mojem telesu spreminja in sem zares ponosna nase!

Za kaj se lahko danes pohvališ? Kaj si lahko dobrega rečeš? Kaj si danes naredila izjemnega?

Zares se pohvali na glas!

»Super sem se oblekla danes! Kako dober čaj sem si skuhala! Ponosna sem nate. Zame si nekaj posebnega. Zame si neprecenljiva! Tvoje mnenje jemljem resno. Rada te imam. Spoštujem te. Sprejemam te. Rada sem v tvoji družbi. Uživam ta trenutek! Ljubim te točno tako kot si! Uuu, kako si dobro skuhala! Super si nabavila iz trgovine! Ustvarila si čudovit topel domačen dom. Rodila si ljubkega sina. Ponosna sem nate, da znaš uživati. Super, da si šla s prijateljico na sprehod! Fantastično si napisala blog! Uh
hh, kako slediš svojemu srcu in si pristna.«

Povej si vse, kar želiš slišati od drugih! Zdaj je tvoj čas, da se res zaliješ v vsem mogočim dobrim in se razcvetiš! To je tvoje poslanstvo! Potem pa poženeš nove in nove popke!

Uspevaj! Cveti! Uživaj!

Lep sijoč srčen pristen dober fantastičen kreativen dan!


🌷 P.S.: Ti si ustvarjaš svoje življenje v polnosti in pristnosti. Izbiraj s srcem! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar