sobota, 31. december 2022

Sledi svoji sreči!

Življenje je prekratko za obžalovanja. Kar je bilo, je bilo. Kaj pa lahko danes vpleteš v dan, da ga ne boš spustila mimo?

Danes je popoln dan!

Danes je najlepši dan!

Poslušam svoje srce!

Sledim svojemu sijaju! Joseph Campbell

Sledim svoji sreči!

Danes sem to, kdo sem.

Danes neznanko uživam ta dan!

Vse se mi uresničuje zlahka.

Se sploh zavedaš, kaj zate pomeni sreča?

Zame je pisanje, pa seveda tudi branje na sedežni. Pa sprehodi, pa dobra hrana in pitje veganskega lešnikovega mleka in seveda čaja z medom. Zame je kopel. Zame je sreča opazovanje oblakov, lune, zvezd, sončnega vzhoda. Občutenje mrzlosti jutra in vetrc v laseh. Svoboda, da se peljem kamorkoli mi srce poželi. Zame je sreča lepo pisano oblačenje. Zame je preizkušanje prebranega v vsakdanjih trenutkih. Pogovor s prijateljico o prebranem. Klepet.

Kaj pa je zate sreča? Konkretno. Danes si kaj srčnega zares udejanji. Za tvoje življenje gre. Bodi srčna in pristna in stopi korak bliže sreči. Samo malo, pa bo drugi dan že lažje.

Ljubek radosten nagajiv pristen lahkoten edinstven vesel dan!



🌷 P.S.: Praznuj svoj obstoj s svojo pristnostjo. Bodi prisotna v vsakem trenutku dneva. Užij vsak trenutek! Življenje je praznik!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar