sreda, 16. november 2022

NEgledanje!!! NEprogramiranje!!!

Spet si želim nazaj pridobiti zaupanje vase. V svojo intuicijo. V svoj notranji glas. V glas srca.

Želim si biti odgovorna do sebe. Saj se še je vedno izkazalo za dobro, da sem se poslušala! Tudi zdaj se bom! Želim se!

Naj vsi glasovi zunanjosti pojenjajo v svoji moči in naj tihi glasek moje resnične intuicije dobi na veljavi.

Toliko lažnih avtoritet nam je bilo naloženih. To so bili navadni (celo bolj zmedeni (beri zmešani)) ljudje kot mi in so se skrivali za vlogo avtoritet. Popačili so nam celo sliko lastne vrednosti, ki je bila stlačena na minimum, kot se je le dalo, samo da smo bili ubogljivo orodje sistema. Črede. (Ki se ne zaveda, da jo redijo za zakol in ne samo za pobrit!)

Dovolj je bilo enoglasnega blejanja. Dovolj je bilo meketanja ali česarkoli črednega. Sprejemanja strahu kot naše edine možnosti in resnice. Vsiljevanje mnenj in neresnic medijev in vse ostale drhali.

Poročil ne poslušam že sigurno dve desetletji, ker so same laži v igri politike, denarja in še veliko prikritih igralcev. S ponavljanjem, kako bo slabo in kako je slabo, želijo ustvariti ponotranjenje v posameznikih, da se potem to res uresniči. Ampak – ampak no – zaupam, da smo že bolj pametni kot to. Za negledanje poročil pa me je definitivno navdušil Boris Vene. Ne smem pozabiti Nikole Grubiša. Fantastična avtorja knjige Iz dnevnika milijonarja ali bogastvo je v nas!

Danes bodimo odgovorni, kam dajemo svojo energijo. Le bolj zaupaj sebi in svojemu notranjemu občutku kot propagandi. Če te nekaj stisne, ni dobro. Ljubezen se občuti fantastično. Resnica tudi.

Zaupam pa, da se bodo vse spletke razkrile. Resnica se je izkazala. Še vedno. Tudi pravici je bilo še vedno zadoščeno. Zaupam pa tudi v Božansko posredovanje. Zdaj!

Sledi svojemu srcu! prepoznaj resnico od znotraj!

Ljubek kreativen nagajiv vesel lep pristen navdihnjen norčav živahen srčkan dan!



🌷 P.S.: Izstopi iz črede! Ni še tvoj čas za predajo! Tvoj glas je pomemben! Ti si pomembna! Zasij! Uspevaj! Izbiraj srečo! Ti si sijoča Ljubezen! Danes se odloči za negledanje, ker zanimivo, da se programom reče programi - zakaj - za programiranje!?!!! Izberi svoj program srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️  Strast!  ❤️  https://youtu.be/wVxACR0KQpg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar