sobota, 19. november 2022

Srečna ali želim imeti prav?!?

Včasih nekaj delam. Duhovno. In delam mogoče neučinkovito. Afirmacije kot monotono ponavljanje. Ali sesam z izklopljenim sesalcem. Podobno.

Potem pa pride namig, kako bi pa mogoče lahko bolje. Kaj pa bi lahko izboljšalo moje rezultate.

Zanimivo je, da takoj padem v ego. Najprej pomislim, pa kaj mi boš ti govorila? Potem pomislim, kdo pa si ti? Potem, pa saj delam vse dobro.

No počasi pa se oklep obrambe omehča. Prisluhnem. Sporočilo je osebno zame. Ni napad. Vodstvo je. To si želiš in mi ti želimo pomagati na najlažji način to dobiti. Kaj če bi poskusila kaj drugače? Kaj če bi vsaj dala priložnost novim stvarem, da pa mogoče obrodijo sadove. Saj slabše ne more biti.

Vse kar se dogaja, ni zares kritika. Je bolj usmerjanje v boljše življenje. Zavoj ali ovinek v pravo smer – želeno smer.

Ne glede, kako se trudim, če ni pravega ozadja, notranje vibracije, ne bo nič delovalo.

To me pa čisto sesuje. Že ko mislim, da napredujem, me opozorilo ali opomnik, da nekaj ne delam prav, vrže s tira. Bi lahko to jemala kot Ljubezen?

Kaj če se ne bi tako dokazovala, da imam prav in bi bila srečna?! Kaj če sploh ni pomembno, kdo ima prav, samo da imam srečo na svoji strani?! Zakaj bi sploh komurkoli dokazovala, da je moj način pravi, če pa me to tako vrže iz ravnovesja?

Pa bi me sploh zanimalo dokazovanje, če bi zares bila srečna?

Torej se spet vse vrne k meni. Jaz izbiram srečo. Jaz izbiram svobodo, jaz izbiram, da so popravki nujni, da pridem na želeno mesto. Je pa že zdaj pustolovščina zanimiva.

Kaj pa ti izbiraš dokazovanje – pristnost – srečo?

Danes si ustvari čaroben dan.

Ljubek srčkan navihan blažen lep šarmanten romantični živahen pester pristen pisan sijoč bleščeč topel vesel dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je doma v tvojem srcu, prav tako kot resnica. Prisluhni ji.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Strast!  ❤️  https://youtu.be/wVxACR0KQpg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - TRIDESETE ... https://youtu.be/OsUuPT8_FV8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar