nedelja, 13. november 2022

Bog in tako!

 

»Bog najde pot, kjer poti ni!« Florence Scovel Shinn

Da samo pojasnim besedo Bog, potem pa je ne bom več pojasnjevala v nadaljnje. Jaz verjamem v Boga. Vedno sem imela zaupanje v še večjo silo, ker so se stvari vedno izšle dobro zame, četudi na prvi pogled ni tako izgledalo!

Nisem kristjanka, ker našo žensko (in verjetno tudi moško) energijo zatirajo in jo uporabljajo za temne namene.

Niti ne verjamem v nujnost posredništva med bogom in človekom. Kajti odnos z Bogom je vedno oseben, za vsakega drugačen. Za nekatere v simbolih, naravi, naključjih…

Verjamem v obstoj Jezusa, ki je bil naš svetilnik – ljubezni in modrosti. Veliko zgodb pa je o njem popačenih s strani cerkve, da so lahko vladali.

Tako. Če te moti Bog, nadomesti s sveta Mati Oče, Ljubezen, Enost, Univerzum, Vesolje, Vseobsegajoče, Sila… no s svojo besedo. Jaz pa bom uporabljala Bog, ker mi je blizu.

Ne glede na besedo, pa vzpostavi oseben prijateljski odnos z Bogom. Vedno je tu, saj je vseprisoten, samo včasih imamo zatemnjena okna.

Zdaj pa se poveži s svojim srcem. Pozna resnico. Pozna tvojo pot – ljubezni, radosti in hvaležnosti. Zaupaj si, da ti veš zase. Končno si dovoli zadihati in se sprosti v svoje resnično poslanstvo!

Ljubek navdihnjen povezan jasen vesel radosten iskren živahen smeha poln dan!



🌷 P.S.: Živi pristno! Za tvoje življenje gre!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar