ponedeljek, 14. november 2022

Programiranje vode na LJUBEZEN!!!

Prej sem gledala video Lars Muhl: How to create healing water - https://youtu.be/HJXppWuqzns !

Kako dragoceno! Naše telo je sestavljeno iz osemdeset odstotkov vode. Če smo v negativnih mislih, jo programiramo negativno – če pa občutimo veselje, pa krepimo srečo in radost! Bolj kot smo negativni, bolj se to stopnjuje! (Tu pa je tudi spodbuda, da postane tako neznosno, da kaj ukrenemo. Dokler nas malo moti in je drobno, lahko spregledamo – velike stene pred našim nosom pa ne več tako zlahka!)

Torej je res vse za nekaj dobro!

Ampak tu ne deluje s pozitivno masko na obrazu, pod njo pa celi vrelec negativnosti. Vse izhaja od znotraj navzven, ne glede kako dobro igramo pozitivo! Meni pomaga pisanje dnevnika, ampak čisto odkrito, brez sledu olepševanja ali pa da se pogovorim z drevesom. Če so vpletene druge osebe, se hitro lahko zaplete v igro egov, zato imam raje naravo in dnevnik. Ti pa imaš sigurno svojo pot ozaveščanja in osveščanja! Ne gre mazati zlate plasti po dreku, ker se vse skupaj pocka in tako ne dobimo pozlate, ki si jo želimo!

V tem videju je opisana tako enostavna metoda, ki vodo energetiziramo, da spet nazaj oživi iz mrtvila. (Video si definitivno poglejte, tu bom samo na kratko opisala.) Z obema rokama primemo kozarec in vdihnemo v srce in izdihnemo pri tretjem očesu besede:

LJUBEZEN,

RADOST, VESELJE (JOY),

HVALEŽNOST.

To ponavljamo, dokler ne občutimo da smo eno z vodo in je voda prežeta z energijo ljubezni, veselja in hvaležnosti. Potem lahko še zmolimo nad vodo Oče naš, da še jo globlje prečistimo. Ko jo pijemo, čutimo, kako se v vsako celico našega telesa naseljuje mir, ljubezen, veselje in hvaležnost.

Zdaj pa smo opolnomočeni od znotraj!

Zdaj pa sprejmimo te čiste energije v svoje telo in dopustimo, da se vsaka celica napolni s svetlobo in ljubeznijo. Tu smo, da bi živeli svoje poslanstvo. Zaupaj si! Ti veš zase!

Ljubek edinstven zaupljiv optimističen živahen jasen kreativen sijoč radosten vesel zabaven pristen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu in sprejmi vanj še več ljubezni! Tu si zato, da bi živela svoje poslanstvo – da bi bila srečna!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu  ❤️ ❤️Strast!  ❤️  https://youtu.be/wVxACR0KQpg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar