torek, 22. januar 2019

Pišemo danes!? Da! Da!

Zanimivo je, kako v svoje življenje vedno privlačim kaj zanimivega. Kako idejo! Hej, to pa bi lahko preizkusila. Odlično. Mogoče pa deluje! Prepričana sem da deluje!

Vedno pa me navduši preprostost in lahkotnost tega, kar slišim. Ampak je takoj v sozvočju z mojo dušo in samo zato vem, da je prav. Prav zame.

Zelo lepa ženska je praznovala zdaj trideset. Bom dala njen video tukaj (https://www.youtube.com/watch?v=Bf1XbQ__hKw), da vidite to lepoto. Rekla je, da ji je mama rekla, da pozna gospo. Ta je napisala točno določen seznam, kakšnega moškega bi rada. Potem pa se je s točno takim tudi poročila.

Vem! Noro! Samo seznam je!

Ampak ni samo seznam! Je sporočilo vesolju, kaj bi resnično rada!

No zdaj je ta ljubka tudi napisala seznam. No. Ne zdaj. Pri njenih šestnajstih. Potem ga je še dvakrat popravila. (Kaj pa veš pri šestnajstih, kaj je pomembno!) In zdaj je z moškim, ki ima vse lastnosti s seznama. Skupaj sta že tri ali štiri leta.

Rekla je, da je njej pomagalo. Napisala pa je točno določene stvari, ki so njej pomembne. Malo višji od nje, se dobro prehranjuje, dobro skrbi za svoje telo…

Čisti navdih. Pišemo seznam danes? Seveda!

Ljubek sočen srčen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Kaj ti šepeta srce!? Kam te vleče duša? Po čem hrepeni!?? Julio Iglesias - Amor , Amor , Amor (https://www.youtube.com/watch?v=RwSqf81npyI)

Ni komentarjev:

Objavite komentar