ponedeljek, 21. januar 2019

Res je!

Veliko se imam naučiti. Še. Ali odučiti. Zdaj še ne vem točno. Ampak vem, da smo čista ljubezen, čista polnost, čista sreča. Mogoče smo malo (pikico malo (mičkeno)) to pozabili. Vsi imam to vse v sebi.


Zadnje čase imam kar nekaj navdiha o ljubezni. Kaj češ, ne morem brez nje! To je to! Prebrala sem, da vso ljubezen dajmo najprej sebi, da potem privlačimo ljudi polne ljubezni. Pa če to ni res! Moja kupa ljubezni naj bo tako polna, da se potem razliva na ostale. To je to.

Kaj pa zame pomeni dajanje ljubezni sebi?

Najprej lepo govorjenje. Če bi z drugimi ljudmi govorili tako kot s sabo, ne bi imeli prijateljev. Zakaj nam je vedno lažje verjeti v dobro drugih? Zakaj vedno vidimo dobro v drugih? (Seveda, ker jo prepoznamo, ker imamo to v sebi.) Ampak res! Kaj če bi danes nežno govorila s sabo. Bila nežna, saj bo, vse je v moje najvišje dobro. Zaupam vesolju. Čudovita sem. Ljubljena sem. Lahko si prigovarjam. Lahko se spodbujam. Lahko sem ljubeča do sebe. Se negujem.

Najprej je bila beseda in beseda je potem meso postala. (Se opravičujem, če sem karkoli napisala narobe. Tako nekako gre.) v smeri besede, misli, dejanja. Od leve proti desni. In če začnem že z lepimi besedami, sem naredila veliko zase.

Odlično se počutim v svojem telesu.

Navdušena sem nad sabo in svojo dušo!

Živim bolj pristno kot kdaj koli in obožujem svoje življenje.

Res je!

Tako je!

Ljubek srčkano srečen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Ljubezen je v nas! Pustimo ji prosto pot, da se pretaka! Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (https://www.youtube.com/watch?v=bo_efYhYU2A)

Ni komentarjev:

Objavite komentar