ponedeljek, 22. oktober 2018

Razkošje...

Kako sem uživala včeraj, ko sem šla na sprehod po mestu. Tako super je bilo. Tako rada imam svoje življenje. Sonce se je počasi pomikalo za obzorje. Vse je tako lepo oblilo s svetlobo. Kako rada imam ta čas. Tako lepo je danes dišalo po kostanjih po ulici. Komaj čakam, da si jih pečemo.

Rada ima svoj dom. Rada imam lepoto in domačnost. Zavetje. Prostor za ustvarjanje. Igrivost. Dobre okuse.

Naredila sem, kako se že reče. Gvakamole. Čisto enostavno. Pa tako lepe barve je. Potem se to usipala na solato. Lahko bi pa uporabila za namaz. Ali tortilije. Božansko.

Pospravila sem si omaro. Zdaj imam vse sortirano po barvah. Kako mi je to všeč. Zdaj lahko poiščem dve kontrastni barvi in jih dam skupaj z lahkoto!

Tako dobro komedijo sem gledala! To pa je bilo tako zabavno. Sproščujoče. Ne morem verjeti, da je lahko tako butasto in tako smešno ob enem! Noro! To pa je bil popoln večer!

Vedno me razveseli, ko kaj naslikam. Rada imam mešanje barv. Prelivanje. Odzivanje barv na podlago. In obratno.

Rada bi napisala, da imam tako rada svojo družino. Tako cenim, da je vse tako kot je. Neizmerno sem hvaležna, da so. Obstajajo. Bogatijo mi življenje in mi ga delajo bolj zabavnega. Igrivega.

Preprostega. Ljubim svojo unikatnost in življenje. Pestrost. Tako tudi pri drugih članih družine. To je naš čar. Zaradi tega smo lepi. Cenim jih.

Raznolikost je to, kar je meni pomembno, da izrazim. Vsi smo lepi na svoj način. Živimo to. Danes.

Ljubek sijoč dan!

Cmok!









P.S.: Srce je najbolj pomemben kompas. Poslušajmo ga danes.

Ni komentarjev:

Objavite komentar