sobota, 27. oktober 2018

Našla po naključju...

Tako sem lenarila včeraj, da se je kadilo. Vseeno sem uredila toliko stvari. Celo vse korake sem naredila za ta dan. Kako paše to razkošje brezdelja. Prav prija. Sploh, če je zunaj tako bolj turoben dan. Vse kar kliče, da se umirim, da sem ustavim. Očitno je to moje telo potrebovalo. Enako kot moja duša. Ali verjetno moja duša še bolj.

Zdaj ko to pišem, si že pripravljam zajtrk zraven. Komaj čakam. Komaj čakam na potovanje! Še dva ni! in že grem. Seveda sem si že malo spakirala. Kako lepa oblačila imam! To me pa tako razveseli, sploh, ker jih dajem skupaj v tako barvite kombinacije. Rada imam tople, a žive barve. Tanke svilene materiale in debele puloverje. Cenim, da imam tako izbiro.

No, včeraj, ko sem šla na sprehod, sem imela v mislih, da si kupim dežni plašč. Nikoli ne vem, kako se bo vreme obrnilo. Tako. za vsak slučaj. Tista trgovina, ker so imeli tako lep tigrast dežni plašček, je bila zaprta. Pa sem zavila v drugo. Tako nisem bila prav odločena ali bi šla ali ne. Pa sem rekla, dobro pa grem. Bilo še je pol ure pred zaprtjem. Skočila sem hitro noter. Pa ga zagledam. Samo zame je tam bil. Moja številka! Zadnji! Malo sem še pogledala okoli. Tudi čevlje! Nič grem si ga probati! Bil je čisto ta prave barve. prave dolžine! Rokavi so mi bili ravno prav! Vedno imam probleme s tem, ker so mi vsi rokavi predolgi, sploh pri plaščkih. To pa mi je popolnoma ustrezalo! Dolžina! Zdaj pa ga imam! Moj popoln čita plašček. Ali jaknica. Tako je puhast in mehek, da komaj čakam, da se malo ohladi, da ga bom nosila! Popolnost!

Kaj tako lepega pa še ne! Je toplo bež barve s črnimi pikami. Božansko!

Tako sva se našla čisto po naključju.

Prej sem poslušala Dr. Northrup o partnerstvih. Prav je, da sem staromodna. Želim si monogamno razmerje, že iz tega razloga, da nisem potem med prazniki sama. In zato, ker si zaslužim moškega, ki je dober po duši, po srcu in s katerim gradiva izjemno poglobljeno ljubeče odnose. Vsak srečen, skupaj srečna...

Ljubek sijoč dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Odpiram svoje srce in hodim po srčni poti. Naj vsak začuti svoje srce in mu je glavni kompas.

Ni komentarjev:

Objavite komentar