sreda, 13. marec 2024

LJUBKOST POVEZOVANJA

Zanimivo se vse odvija. Prav zabavno! Vedno bolj se zavedam, kam odteka moja energija. Urim se v tem, da sem polno prisotna. Ne želim več dajati svoje energije nečemu, kar ni potrebno in kar mi ne koristi. Tako je! Želim se osvoboditi. Zdaj! Veselim se tega.

Jaz sem odgovorna za svojo energijo in jaz jo želim dajati za dobro in namenjati za harmonijo, ljubezen in mir ali še više. Tako je. Vse kar je nižje in gre od mene ali do mene, pa se naj zdaj razkroji. Tako je.

Potrebujem čas tišine. Sploh nisem tako naravnana, da bi morala biti v nenehnem obkroženju glasu, ampak sem se navadila, da poslušam kakšno predavanje med pospravljanjem ali barvanjem. To mi je v čisto veselje.

Vse si bom zložila, kamor spada. Danes. Kar pa ne danes pa jutri. Rada imam oblačila in uživam v kombinacijah le teh. rada imam svoj svet ustvarjanja in izražanja skozi oblačenje. Danes sem si oblekla čudovito obleko z roza oranžnimi in modro belimi rožicami in počutila sem se fantastično. Zraven sem si obula moje lepe čevlje, ki so malo kičasti in bilo je izjemno. Rada imam kombinacije vsega nepričakovanega – elegantnega in malo rokerskega.

Zdaj pa mi ogenj tako lepo gori v kaminu in obožujem oranžen ples plamenov, ki se igrajo. To daje domu domačnost. Rada imam življenje v vseh pogledih. Rada imam svoje življenje v vseh pogledih.

Zakaj se takoj počutim slabo, ko kaj naredim, kar ni bilo v načrtu? Zakaj toliko občutkov krivde in obžalovanja, ali celo bolj samo obtoževanja? Je to samo vzorec, ki sem ga avtomatsko prevzela?

Želim se bolj in bolj zavedati tega, kdo sem in kaj je res moje. Po naravi sem srečna in vesela oseba in zdaj vso krivdo, sram, gnus, obtoževanje vračam od kod je prišlo! Vračam pošiljatelju.

Moja muca Bliss mi leži v naročju, zdaj kot to pišem. Prej sem jo že morala popraviti iz tipkovnice, ker se je preveč razpotegnila po njej in se je kar nekaj stiskalo. Zdaj pa sva se namestili, da je obema prav udobno in učinkovito. Prav vesela sem, da je prišla v moje življenje, da me je posvojila. Prav prijetno in ljubko je, da me je vedno tako vesela, jaz pa nje. Živali so izjemne.

Kaj so še moji izgovori, da ne živim življenja, kot bi ga zares rada živela? Enkrat pa bo res prepozno, zdaj pa še sigurno ni, ker še migam in še diham. Torej, kaj bo danes – izgovori ali moje sanjsko življenje?

Zdaj v tem trenutku živim svoje sanjsko življenje. Pišem. Sem na udobni sedežni z mojo Bliss. Življenje je res lepo. Srkam vsak dragocen trenutek te dragocenosti. V sebi občutim mir, ljubezen in harmonijo. Cenim, da imam tako lepo življenje.

Spuščam staro in se prepuščam novemu. Ponesi me življenje v kamorkoli me želiš, da sem vedno na najboljšem mestu, z najboljšimi ljudmi – ob najboljšem času.

Odpuščam in spuščam vse staro. Tako je.

Živim ali zares živim svoje življenje?

Živim!

In to me osrečuje!

Živa sem in diham! To me osrečuje!

Ljubek pristen živ živahen srčkan srečen ljubezniv sijoč srčkan vesel navihan prazničen uživanja poln dan!



Ljubljena si! Življenje te res ljubi, kot bi rekla Louse L. Hay, dopusti mu, da te objame z vso ljubeznijo, ki jo premore Vesolje. Skupaj smo še bolj močni, pristnost in srčnost in dobrota so naše super moči! Sledi svojemu srcu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar