nedelja, 10. marec 2024

VSEOBSEGAJOČA ČAROBNOST MODROSTI SRCA

Kako zabavno je vse skupaj!

Kar malo me je strah, kaj bo iz tega. Sicer pa, če ne uspe, bo vse kot je bilo do zdaj. Pa saj ni moje življenje odvisno od tega, zares ne! To lahko takoj naredim in se zabavam ob tem. Ni potrebno, da mi gre vsa energija v kosti strahu in da me prestraši. Ni. Res ni potrebno. Moja mucka se nekje skriva. Mislim, da dremucka. Listje se je tako lepo igralo z vetrom in poplesavalo, bilo je božansko lepo. Čarobno.

Zdaj pa je čas, da grem zares v akcijo in da pobarvam omaro. To bo prišlo fantastično lepo v vseh pogledih. Kako se veselim!

Rada imam svoje življenje. Zdaj. Točno tako, kot je. Že zdaj je čudovito čarobno v vseh pogledih. Res imam neko obdobje, ko si želim samo biti v miru in hkrati v neki ustvarjalnosti. To me žene naprej. Sploh ne morem prav pisati, ker me že vleče naprej v akcijo! Pa to je božansko!

Čutim, da imam posebno povezanost s sabo in vsem, kdo sem. Res mi je lepo in prav obožujem svoje življenje. Ljubim ga. Rada ga imam.

Mogoče pa je danes čas, da naredim kaj nepredvidljivega. Si pobarvam kopalnico na peščeno barvo? Ploščice že imam turkizne, zdaj pa bo, kot da si ob morju na peščeni plaži? Mogoče.

Imam pa še en projekt. Omaro. Velikansko omaro, masivno, ki sem jo pobarvala belo, zdaj pa jo bom še eno plast, z roza.

Nekam me vleče. Grem? Seveda grem.

Kam pa tebe kaj vleče?

Včeraj sem bila na mini izletu in bilo mi je fajn. Ko sem že mislila, da bi se preusmerila, sem videla kombi z napisom, ti to zmoreš in sem nadaljevala naprej. Pa res je šlo vse tekoče. Neverjetno. Uživala sem. Takoj sem dobila parkirno mesto, čisto blizu, kam sem bila namenjena. Glede, da je to veliko mesto, je bil to pravi čudež. Tudi nazaj je šlo dobro in hitro. Bilo je prav zabavno, kako se je vse lepo uredilo. Izjemno. Malo sem šla po ulicah, malo po trgovini z ustvarjalnim materialom. Potem pa naprej. Krona izleta ali dragulj izleta pa je bilo srečanje z mojo meditativno skupino, bil oje izjemno. Božansko! Fantastično! Prav čutila sem, kako sem bila sprejeta s prijaznostjo in milino, kot bi me vse to objelo in sem takoj čutila dobrodošlico. Bilo je super. Življenje je lepo v vseh pogledih. Kaj vse sem razlagala! Kaj vse sem doživela in toliko objemov iz srca! To je bilo pravo doživetje. Izjemno.

No, pa domov sem tudi našla, kar je tudi dosežek.

Zdaj pa res, grem dalje. Dogaja se. Dogaja!

Ne dovoli danes, da glas intuicije pregovori razumsko utemeljevanje možganov, ki črpajo podatke iz preteklosti, intuicija pa iz vseobsegajoče zavesti Vesolja – v tvoje najvišje dobro in najvišje dobro vseh.

Uživaj mi!

Lep srčkan ljubek sijoč sijajen mogočen jasen hvaležen pester živahen dan!



Bodi, kdo si, taka si najlepša – sij – v vseh pogledih. Opusti krivdo in sram, tako ali tako ne pripadata tebi, ampak polno zaživi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar